Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SkillCenter

MAX_kill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na serwerze nie ma zadnych autorskich pluginów, jak napisał autor w temacie. Nawet nie przerobiliscie skryptu na ranking, prosto z neta, nawet kolorystyki nie zmieniliscie...

Serwer ogólnie słaby, mod KrafteG podczas klepy lata po mapie, oraz banuje za powiadomienie o tym administracji.

Opublikowano

Jak dodaje serwer do listy to mam znaki zapytania o.O I jest end of stream. Pomoże ktoś? =/

4188666.jpg

10 Postów-YES

15 Postów-YES

25 Postów-YES

50 Postów-YES

100 Postów-YES

150-HARDCORE

Opublikowano

Mysle ze Wbije i dam edita zapowiada się Fajnie

Witam siec serwerów ,, Garnizon ''
Potrzebuje Budowniczego do zbudowanie
lobby serwerowego
Wiecej Informacji PW
Budowniczy na starcie
jezeli dobrze sie wywiąże awansuje na Administratora

Kontakt oczywiście: Skype: obalacz lub PW

Opublikowano

Sądzę, że "przedobrzyliście". Za dużo dodatków.

Skupcie się na czymś, zróbcie to, a potem dodajcie kilka minigier itd.

Opublikowano

Serwer jest naprawdę zarąbisty 

Polecam

50/100/150/200/250/300/350/400/450/500/550/600/700/800/900/1000

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dostałem perma po 2 minutach gry ;)

Admini tez maja szacunek do graczy, wchodze na ts zeby spytac czego mnie zbanowali a admin do mnie "co chcesz cioto hahaha" polecam serwer!!!!!!!!!!!!!! pro rzondzoncy jest

Opublikowano

Serwer dla nieogarniętych dzieciaków. Regulamin możecie usunąć bo nie ma sensu bytu. Co drugi Qrwuje, cheatuje itp. Zmieńcie nazwę na CheatCenter, co jeden klepie na arenach na hita nie biorąc pod uwagę areny 1shot. Administracja nie zwraca uwagi na nic, po co jest opcja banowania skoro taki sam koleś loguje się na innym nicku i dalej jest to samo. Jeśli chce się ktoś wkurzać to zapraszam na w pełni nie ogarnięty serwer dla narwańców. Reklamujecie się jako " Najlepszy i najbardziej rozwijający się serwer", żenujące. Administracja w pełni ogarnięta i miła. Na dzień dobry screen poniżej. Po 15 min grania moje słownictwo stało się bogatsze o zasób kilkuset nowych zdań złożonych.

79768669911025335021.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...