Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deliner.pl [Dedyk] [Medium]

MT2-Sponsor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak, proponowałbym dodać drop olejku piżmowego oraz suszonej głowy do metków i bosów, bo zdobyć te przedmioty to jakaś masakra.

Opublikowano

jakby dropila czesciej zasuszona to kazdy by sie w trucie bujal, a co do olejku to racja ;)

Do niedawna można było obejść się bez głowy, a i tak ciężko było o trute, bo szansa na drop to pewnie z 5%. Teraz to dopiero bd rzeźnia...

Opublikowano

Do niedawna można było obejść się bez głowy, a i tak ciężko było o trute, bo szansa na drop to pewnie z 5%. Teraz to dopiero bd rzeźnia...

czekaj, o co chodzi z glowami i trutami? ze z azraela lotaja truciaki?

Opublikowano

Serwer po tym jak został odbugowany wydaje się być suuuuper. 

Dodajcie jeszcze byle jakie forum i bd giiit. No i reklama, reklama, reklama.

Z mojej strony gorąco zapraszam, nie martwić się o topkę, bo z tych 50 osób w topce gra może z 10 osób.

Osoby kończące grę pozbywają się eq, wiec dla początkującego może być to dobry moment na łatwy start.

Dużo więcej razy wyskakuje komunikat, że dany gracz zalogował się po raz pierwszy, aniżeli wiadomość o lvl up (80-150).

Gorąco zapraszam na serwer.

Opublikowano

Serwer po tym jak został odbugowany wydaje się być suuuuper. 

Dodajcie jeszcze byle jakie forum i bd giiit. No i reklama, reklama, reklama.

Z mojej strony gorąco zapraszam, nie martwić się o topkę, bo z tych 50 osób w topce gra może z 10 osób.

Osoby kończące grę pozbywają się eq, wiec dla początkującego może być to dobry moment na łatwy start.

Dużo więcej razy wyskakuje komunikat, że dany gracz zalogował się po raz pierwszy, aniżeli wiadomość o lvl up (80-150).

Gorąco zapraszam na serwer.

FOrum bedzie ogólne dla 2 serwerów już na dniach. Reklama też tylko z tym czekam na Meseta

Opublikowano

Ok, super by było jakbyście dali powiększony magazyn i język królestw dla wszystkich.

No i naprawcie stronkę, bo nowi gracze nie mogą się zarejestrować ;)

Opublikowano

Jakie bony na mape 125?

Mistyki/diably . 

A co do Katakumb to nie trzeb głowy mieć aby pojść dalej  wystraczy np zamiast glowy dać mu potkę . Administacjo nie chiałaś mnie wysłuchać to te info dam tu 

By MrLG 150lv :)

TYLKO MrLG

Opublikowano

Mistyki/diably . 

A co do Katakumb to nie trzeb głowy mieć aby pojść dalej  wystraczy np zamiast glowy dać mu potkę . Administacjo nie chiałaś mnie wysłuchać to te info dam tu 

By MrLG 150lv :)

Byłem w katakumbach 3 dni temu i właśnie danie "byle czego" już nie działało. Potrzebowałem głowy.

Opublikowano

Troche mało ludzi gra . Teraz ponad 100 osób . Serwer wydaje się dobry , więc i tak pobiorę i zobaczę jak się gra :)

Opublikowano

Propozycja zmian z mojej strony:

- Naprawić Rudy (obecnie brak jest brak dropu)

- Zwiększyć trochę drop Legendarnych pamiątek

- Dodać drop rękawic i PD z metków na mapie 125

- zmniejszyć lub całkiem usunąć drop pereł, broszek i medali z metków 110+

- Zmniejszył częstotliwość wyskakiwania komunikatu ubitych stworów w dt na 120lvl, ponieważ strasznie się gra zacina przy obecniej częstotliwości, komunikat co 50 zabitych byłby ok.

- powiększyć magazyn

- dać każdemu pierścień jezyka

Opublikowano

Serw super, tylko ta administracja...

• Osobiście robię przerwę w grze do momentu, aż administracja nie da jakiejkolwiek informacji nt. serwera
Opublikowano

Wbijać na serwer. Jeden z najlepszych na jakim kiedykolwiek grałem :) Biolog idealny/ proporcje idealne/ drop idealny/ is nie drogi/ dobrze przemyślany system. Tylko że ludzi brakuje :) Pzdr.

"Rapu się nie słucha, nim się żyje."

Dzień bez słuchawki w uchu nie zdarza mi się od co najmniej 4 lat ; >

Opublikowano

jwvohu.jpg

2 w nocy w sobotę pro 

pozdro MrLG

TYLKO MrLG

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...