Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z załadowaniem się strony plemion

Dendalek12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,

mam mały problem odnośnie przeglądarki, wszystkie strony się wyświetlają a plemiona, długo się ładują aż w końcu wyskakuje błąd że Chrome nie mogł się połączyć ze stroną. Na Firefoksie to samo.

Pomocy ? :)

Opublikowano

Masz wszystkie "wtyczki" czy tam na chromie "roszerzenia" potrzebne? Bo pamiętam wtyczka Flash coś tam była potrzebna.

Wszystko mam, 2 dni temu bez problemu wchodziłem na plemiona.

Opublikowano

Masz zmienne IP ?

Spróbuj na proxy, jeśli pójdzie to albo  ściągnąłeś jakieś "gówno"  (zapewne "hacka") i Ci blokuje dostęp do plemion, albo Ci dali bana na IP, ale w to wątpię, bo chyba nie dają ;)

Opublikowano

Administracja nie ma dostępu do .htaccess wszystko utrzymuje się na bazie xD

Możliwe że masz coś z kompem albo internetem...

Opublikowano

Administracja nie ma dostępu do .htaccess wszystko utrzymuje się na bazie xD

Możliwe że masz coś z kompem albo internetem...

Jeśli dostał np. globala to gdy wiedzą że IP nie jest zmienne, dodatkowo nakładają u siebie sankcje na te IP i przez te IP nie można potem wejść na plemsy.

Ale to od razu odrzucam, na pewno jakiegoś haxa ściągnął i mu wirka wpuściło w router. Bo jeśli z tel nawet nie może wejść, to nic do tego nie ma komp.

Opublikowano

Jeśli dostał np. globala to gdy wiedzą że IP nie jest zmienne, dodatkowo nakładają u siebie sankcje na te IP i przez te IP nie można potem wejść na plemsy.

Ale to od razu odrzucam, na pewno jakiegoś haxa ściągnął i mu wirka wpuściło w router. Bo jeśli z tel nawet nie może wejść, to nic do tego nie ma komp.

da się to jakoś sprawdzić/usunąć ?

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...