Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer

bestkuba01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie no kurde i teraz musze cos wybrac ale za cholere nie wiem co nie znam sie na niczym patrzyłem na oferte TrueFaith'a i tam jest tansza karta graficzna nie wiem czy to dobrze czy zle Boże.. :D

Opublikowano

Branie 270X to totalna durnota, chyba że się chce być yolo i "jebać biede". 270 i 270X różni tylko i wyłącznie taktowanie, które możesz zwiększyć programem czy chociażby w sterownikach, jest to przesunięcie suwaczka. Inne różnice zależą od producenta, 270X zazwyczaj mają lepsze coolery i sekcję

Opublikowano

wiec w koncu ktore teraz mamy 3 zestawy nie chce jebac biedy :D  wiem ze jestem niezdecydowany i to moze was wkurwiac no ale coz musze jakos dobrze zainwestowac te pieniadze max 2.400 ?

Opublikowano

czyli ten http://www.morele.net/inventory/info/Jqbs29/ jest lepszy od tego:

CPU: Intel Core i5-4440 -669zł,
RAM: Crucial DDR3 4GB 1600MHz CL11 -137zł,
MOBO: Asrock H81M-191zł,
GPU: Sapphire ATI Radeon R9 270X Dual-X 2GB(BF4 Edition) -738zł,
HDD: Seagate Barracuda 1TB SATA3-221zł,
PSU: Corsair VS Series 450W -138zł,
Napęd: Asus nagrywarka DVD DRW-24F1ST -75zł,
CASE: SilentiumPC Brutus M23 Pure Black -136zł,

Opublikowano

Po kupnie zestawu i zainstalowaniu systemu napisz do mnie (lub załóż temat), powiem Ci dokładniej jak podciągnąć tą kartę do poziomu droższej R9 270X.

Będzie lepszy od tego który podajesz, 4GB ram się zadławi w każdej nowej grze, masz też lepszy układ dźwiękowy na płycie oraz kartę z lepszym chłodzeniem.

Opublikowano

Po kupnie zestawu i zainstalowaniu systemu napisz do mnie (lub załóż temat), powiem Ci dokładniej jak podciągnąć tą kartę do poziomu droższej R9 270X.

Będzie lepszy od tego który podajesz, 4GB ram się zadławi w każdej nowej grze, masz też lepszy układ dźwiękowy na płycie oraz kartę z lepszym chłodzeniem.

o ta ci chodzi

Asus Radeon R9 270 OC 2GB DDR5 PCI-E 256BIT 2DVI/HDMI/DP BOX R9270-DC2OC-2GD5 ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...