Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O Mój Boże!

xWojoDominxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem , że nie od tego jest to forum..ALE!28lutego 2010roku słońce znów wybuchnie (chodzi o to że fale od słońca pójdą nie wiem jak to wytłumaczyć) i wszystkie GPS , komputery , sieć i wszystko co elektryczne PADNIE! +jeszcze to że słońce jest teraz nad polską i fala może nas nieźle usmarzyć...widziałem to 30min temu na wiadomościach tzn to jak mówili , że 28lutego wybuchnie słońce!Co o tym sądzicie?koniec polski?swiata?wypowiedzcie sie

MODA PROSZE ABY ZOSTAWIL TEN TEMAT DO GODZINY 15:00

Opublikowano

Hahaha....3 koniec świata??? xD Już nie mają już pomysłów,i takie bzdury wymyślają,owszem,babka od biologi mówiła nam że coś tam wodorów już zaczyna brakować na słońcu i że może wybuchnąć ale dopiero za kilka set lat xddd

Admin Cienia
Opublikowano

Hahaha loool, Zero znajomości w tych zjawiskach. Po prostu na słońcu jak i na ziemi są wybuchy = eksplozje spowodowane różnymi reakcja. Na słońcu te skala extremalnie wzrasta wyrzucając z siebie promieniowanie o różnej częstotliwości, te wybuchy wywołują impulsy elektromagnetyczne które zakłucają działanie urządzeń elektrycznych. Nic wielkiego się nie stanie. ;]

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...