Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena zestawu

AdriaN1392

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Końcówka "S" przy procesorze oznacza mniejszy pobór prądu i niższe taktowanie. Cena ich jest taka sama więc lepiej wybrać wersję bez tej końcówki.

TrueFaith, nie do końca bo oba mają wbudowany układ graficzny.

Opublikowano

Do pracy też się niezbyt opłaca. Po co przepłacać, skoro można wziąć tańszy o takich samych osiągach.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano
W 1680x1050 w niskich-średnich pograsz. 

Skąd wiesz jaki ma monitor?..

Pograsz na maksymalnej obsługiwanej przez twój monitor rozdzielczości (nie wychodząc poza FHD) na około średnich, może wyżej może niżej zależy od danego momentu gry

Opublikowano

Cena jest podobna a 4440S ma dużo niższe taktowanie i jest pozbawione zintegrowanego układu graficznego

http://www.morele.net/inventory/info/DAXb3u/

Tu masz dobry zestawik z tym że na morelach, płyta z lepszym układem audio i większą ilością złącz, lepsza buda, dobry CPU.

W firmie mojego taty, jest jeden i7 z końcówką S i jest w nim Intel HD Graphic 4000 który działa (jak testowałem).

Opublikowano

Skąd wiesz jaki ma monitor?..

Pograsz na maksymalnej obsługiwanej przez twój monitor rozdzielczości (nie wychodząc poza FHD) na około średnich, może wyżej może niżej zależy od danego momentu gry

Napisałem tylko przykład który zobaczyłem w benchmarkach.

4zzt3n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...