Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nemoria.pl[Dedyk][Medium]

patryk230202

121 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie Bron Po Trucie 1 Set ?

• Tak
      90
    • Nie
      31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam, pytanie, chcę zasilić tutaj mocno a intensywnie "sm" a jest jakaś pewność że ten serwer nie upadnie po tygodniu ?

A możesz podać jeden argument jeśli łaska ?

Z racji z tego, że mamy zabezpiecznia, a w sam serwer włożyliśmy dużo pracy i serca  <3

Budowniczy
Opublikowano

Mimo, że system ekwipunku jest zrobiony ciekawe, to prezentacja odnosząca się do serwera jest wykonana w bardzo odrzucający sposób.

Grafiki ramek ściągnięte z MPC na gotowo, niektóre zrzuty także wyszukane w GOOGLE i wrzucone w gotowe tło ramki. 

Trzeba pamiętać, że prezentacja to główny sposób na zwabienie do siebie dużej ilości graczy.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Mimo, że system ekwipunku jest zrobiony ciekawe, to prezentacja odnosząca się do serwera jest wykonana w bardzo odrzucający sposób.

Grafiki ramek ściągnięte z MPC na gotowo, niektóre zrzuty także wyszukane w GOOGLE i wrzucone w gotowe tło ramki. 

Trzeba pamiętać, że prezentacja to główny sposób na zwabienie do siebie dużej ilości graczy.

Nie grafika nie jest zaczerpnięta ponieważ Darwor udostępnił mi Tą grafikę na gg  i gdy już prezentacja była gotowa do wstawienia po czym zauważyłem że Darwor tę grafikę udostępnił ją na Mpc. i ss`y nie są z Google :0

Opublikowano

Prosimy także abyście ściągneli Nowy Reup Clienta w którym znajduje się nowy autopatcher oraz nowe bronie także naprawione sklepy nowy interface ! 

I Oczywiście zapraszamy na Serwer !! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...