Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EAM, a ban.

Overlord.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, gdybym wziął sobie EAM'em ustawił powiedzmy 48lvl, oczywiście godziny itd. i gdybym mial na steamie przegrane 72h na multi (i powiedzmy w statystykach podobną liczbę ustawioną) to jest szansa, żeby steam się zczaił i bym dostał bana? Tak w ogóle co biorą pod uwagę sprawdzając statystyki?

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Jak nawet ustawisz te godziny, to te dane nie zsynchronizują się z serwerem całkowicie, ale to w sumie mało ważne.

By Steam się Tobą zainteresował ktoś musiałby Cię zgłosić. I to nie jedna osoba, a kilka. Jeśli nie używasz cheatów czynnych ban Ci nie grozi. Najwyżej reset statystyk z ich strony. 

Osobiście nie znam żadnej osoby, która by dostała za to bana. Ja też nie ostałem za podkręcenie sobie lvl, a robiłem tak od MW do MW3. :P 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

nie ma mowy o banie za staty tymbardziej ze teraz w mw2 byle hacker ci je zmienia na jakie chce raz rozdaja 70lvl drugi zeruja cie wiec steam to olewa kompletnie  ewentualnie zrob jak ja robie http://www.mpcforum.pl/topic/1140008-dostane-bana/    tam masz napisane jak zerowac level ale mozesz tez uzyc tego do bezpieczniejszego podniesienia levelu wylaczasz synchronizacje z cloud wlaczasz gre robisz co masz robic z level potem wlaczasz synchronizacje cloud steam i podmieniasz pliki w chmurze na te z kompa z tego co wiem jest to w pelni niebanowalny sposob bo czytalem ze ludzie skarzyli sie na hacki zerujace level i mozna przywracac staty z wlasnych backupow bez obaw.

Opublikowano

Nie dostaniesz bana nawet jak będziesz miał 1 dzień przegrany i 70 lvl ... Większość z graczy mw2 ma LvL dzięki temu że wbił im jakiś hack serwer ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...