Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostanę bana?!

Eregative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Gram już w mw2 trochę czasu jednak nie osiągnąłem jeszcze chociażby połowy dostępnych unlockerów itp. Dziś wszedłem do jak sądziłem normalnego lobby, z normalnymi graczami, jak się jednak okazało był to zombie mod. Stwierdziłem, że chwile pogram i zobacze co jest "5" na tego typu serwerach w cod. Jednak po chwili mapa się przeładowała i był wgrany inny mod, na środku ekranu pojawił się duży napis "Press 5 to unlock everything". Jako, że serwer automatycznie przydzielił mi famasa, a klasy nie mogłem zmienić, myślałem, że to odblokuje moje klasy itp. Jednak był to prestiż hack, który odblokował mi wszystko (ale nie zmienił k/d - nadal mam 3k/2.8k). I tu moje pytanie - czy mogę dostać za to bana? Bo szczerze wątpie, że wbijając 3k killi można wbić 70 lv + wszystkie dodatki do wszystkich broni + wszystkie kamuflaże do wszystkich broni + wszystkie emblematy i tytuły + wszystkie wyzwania, na prawdę szczerze w to wątpie. Czy można to jakoś cofnąć??

Opublikowano

Cofnąć możesz resetując statystyki, ponieważ nabiło Ci z tego co mówisz max prestiż.

Bana nie dostaniesz, bo nie Ty używałeś niedozwolonych narzędzi. Steam nie ma powodu, by zaglądać w Twoje statystyki.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Źle się wysłowiłem - powiem tak. Po wciśnięciu "5" tak jak pisałem u góry wyświetlił się czytelny napis Prestige Hack. Jednak nie wbił mi on maksymalnego prestiżu, a tylko 70 lv. na 1 prestiżu.

Jak można zresetować statystyki? Robi się to w grze czy przez usunięcie playera w folderze z grą?

Opublikowano

Mimo to o bana nie masz się co martwić. Miałem podobną sytuację w MW3 gdy ktoś zhackował lobby. Bana nie dostałem i już dawno konto sprzedałem. Do dziś nie ma na nim blokady, a było to dobre 2 lata teamu.

Usunięcie jest niemożliwe. Dane zapisują się w chmurze Steam i ich nie usuniesz.

Reset możesz zrobić jak masz chyba 10 pkt prestiżu. Wtedy jest opcja całkowitego resetu w zakładce dodatkowej zawartości za punkty prestiżu w menu MP.

76561198093115115.pngAddFriend.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Steam > Ustawienia > Cloud , odznaczasz :  Wlacz synchronizacje steam Cloud . Potem musisz wejsc w katalog MW2 : Steam\SteamApps\common\Call of Duty Modern Warfare 2 skasowac folder "players" i wlaczyc gre bd mial 1 level nastepnie rozegraj jakis meczyk wyjdz z gry i wlacz steam cloud analogicznie jak go wylaczyles odpalajac znowu gre pokaze ci sie komunikat ze pliki sie nie zgadzaja wybierz ze chcesz wyslac te z komputera i wtedy juz masz nowy save w steam cloud.

Warto samemu np raz na tydzien zrobic sobie backup folderu players np na pendrive wtedy jak trafisz na hackerski serwer to po prostu kasujesz stary folder i wklejasz ten z pendrive oczywiscie robisz to wylaczajac chmure wczesniej inaczej nie zadziala :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...