Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klata , mięśnie i brzuch

Imil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , poleccie mi jakieś ćwiczenia to co w temacie , jaka dietę muszę stosować aby było widać efekty , jak spalić tłuszcz ponieważ mam taka mała oponkę :D , mam 15 lat mam ,169 wzrostu i ważę 75kg z góry dziękuję.

Opublikowano

jak chcesz się wyzywać matole to zrób do tego temat dziękuje dobranoc panu.

Opublikowano

Masz 15 lat więc jakaś specjalna dieta nie potrzebna. Odpuść sobie chipsy, cole jakieś przegryzki i jedz 3 posiłki dziennie.

Jak chcesz ćwiczyć to w jakim zakresie ? Możesz śmigać na siłkę i wszystkie partie ćwiczyć albo w domu zorganizować hantelkę, na hantelce biceps i triseps, popmki na klate, brzuszki na brzuch, przysiady, podskoki i pajacyki na dolne partie ciała.

Opublikowano

jedz:

- mniej weglowodanow

- wiecej bialka (chronisz mięśnie)

rób:

- biegaj

siłownia ci nie potrzebna do spalenia oponki

<>

Opublikowano

do siłki mam około 10km , posiadam w domu hantla (garaż technology) , który waży około 5,5-6kg

Opublikowano

A jeszcze z ciekawosci podajcie jakieś ćwiczenia na nogi?

Opublikowano

Ludzie czemu wy mu polecacie brzuszki?! Was coś boli??? Mu kręgosłup od tego siądzie, brzuszki nic nie pomagają. Rób pompki jeśli chcesz klatke wyrzeźbić. I dieta przedewszystkim. Jakieś areoby, bieganie, mało węgla dużo białka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...