Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

test

hryncu04

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej. Słuchajcie. potrzebuję waszej pomocy, bo możliwe, że znalazłem sposób, aby alieny wam nie odbierały hp. A więc tak. Właśnie przed chwilą biłem lenovkiem bosdewo i miałem bardzo dziwny przypadek. jak go zaatakowałem byłem jakieś 1/3 mapy od wrót. Podleciałem do nich ciągle go bijąc i chodzi o to, że musiałem zmienić zakładkę, więc polatałem dookoła niego, żeby zregenerowała mi się cała osłonka i w chwili, gdy mi jeszcze nic nie odbierał zmieniłem tą zakładkę a dewo miał około 1/4 życia odebraną. I okazało się, że jak znów przerzuciłem na mapę miałem nadal full osłony a alien nawalał idealnie we mnie I nawet nic nie pisało, że mi coś ubywa, czy moglibyście się postarać, żeby wyszło wam tak samo? 

Opublikowano

Nie. Miałem otworzone w internecie dwie zakładki. i w momencie gdy mi nic nie odbierał przełączyłem na drugą zakładkę i jak spojrzałem znów na mapę to dewo dalej mnie biło  i nic mi nie ubywało. Zrobiłem już tak kilka razy i o dziwo za każdym razem mi wychodziło... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...