Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem Windows Xp

Krokoo

Pytanie

Opublikowano

Witam Was! Z góry przepraszam jeśli to zły dział, i proszę administrację/moderatorów aby nie zamykali tego tematu.

A więc tak. Mam windows XP i zrobiłem sobie kilka zdjęć i chciałem sobie normalnie zgrac na kompa i tutaj jest problem. Gdy podpinam USB do komputera nic mi sie nie wyswietla i nie wiem co mam zrobić abym mógł zgrać zdjęcia z telefonu. Bardzo proszę o odpowiedź ponieważ bardzo mi zależy. Z góry dziękuje :)

n6ezWbn.png

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie instaluj tego i nawet nie próbuj. z dobrych programów nic się nie pobiera bo sam syf zlatuje na kompa. poczekaj chwilę, zaraz znajdę ten program na głównej stronie producenta.

EDIT:

po lewej wybierasz "oprogramowanie" i pobierasz

http://www.samsung.com/pl/support/model/GT-I9505ZKAXEO-downloads
Opublikowano

Jaki to telefon i czy sprawdzałeś wszystkie porty USB i czy działa ci na tych portach cokolwiek innego jak np. pendrive.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

najpierw to się instaluje sterowniki do telefonu i oprogramowanie do niego

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Samsung Galaxy S4 Mini (ten z tąwielką kamerą, można powiedziec ze to aparat) Pendrive działa wszystko jak należy. Tylko nie wiem co zainstalowac, konkretnie.

n6ezWbn.png

Opublikowano

Dzięki, ale jednak nie dokońca, zainstalowałem wszystko działa. ALE JEDYNIE CO MOGE to przeglądać jaką mam muzyke i jak wchodze w zdjęcia to pokazuje że nie mam żadnych a mam. Przeglądałem wszystkie foldery i nic :(

Prosze o pomoc!

n6ezWbn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...