Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem Windows Xp

Krokoo

Pytanie

Opublikowano

Witam Was! Z góry przepraszam jeśli to zły dział, i proszę administrację/moderatorów aby nie zamykali tego tematu.

A więc tak. Mam windows XP i zrobiłem sobie kilka zdjęć i chciałem sobie normalnie zgrac na kompa i tutaj jest problem. Gdy podpinam USB do komputera nic mi sie nie wyswietla i nie wiem co mam zrobić abym mógł zgrać zdjęcia z telefonu. Bardzo proszę o odpowiedź ponieważ bardzo mi zależy. Z góry dziękuje :)

n6ezWbn.png

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki to telefon i czy sprawdzałeś wszystkie porty USB i czy działa ci na tych portach cokolwiek innego jak np. pendrive.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

najpierw to się instaluje sterowniki do telefonu i oprogramowanie do niego

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Samsung Galaxy S4 Mini (ten z tąwielką kamerą, można powiedziec ze to aparat) Pendrive działa wszystko jak należy. Tylko nie wiem co zainstalowac, konkretnie.

n6ezWbn.png

Opublikowano

nie instaluj tego i nawet nie próbuj. z dobrych programów nic się nie pobiera bo sam syf zlatuje na kompa. poczekaj chwilę, zaraz znajdę ten program na głównej stronie producenta.

EDIT:

po lewej wybierasz "oprogramowanie" i pobierasz

http://www.samsung.com/pl/support/model/GT-I9505ZKAXEO-downloads
Opublikowano

Dzięki, ale jednak nie dokońca, zainstalowałem wszystko działa. ALE JEDYNIE CO MOGE to przeglądać jaką mam muzyke i jak wchodze w zdjęcia to pokazuje że nie mam żadnych a mam. Przeglądałem wszystkie foldery i nic :(

Prosze o pomoc!

n6ezWbn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...