Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kalkulator rekrutacji

pm161

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Tworzę ostatnimi czasy dużo "kalkulatorów" do plemion, aktualnie kończę konwerter raportów. Ale będzie trzeba też skończyć Kalkulator Rekrutacji.

http://plemiona.hekko.pl/rekrutacja.php

Pod tą stroną jest owy kalkulator, nie skończony gdyż natknąłem się na pewien problem. Zauważyłem że czasy, rekrutacji 1 jednostki w koszarach/stajni/warsztacie są zaokrąglone do sekundy i niestety mój owy kalkulator nie obliczy zbyt dokładnie większej ilości wojska.

Przykład.

Włożę 1000 pików do produkcji w koszarach 25 poziom, będzie się budować 44h 40 sek.

Mój kalkulator obliczy to na 43h 52min 55 sek

Support oczywiście przyznał że czasy są zaokrąglone, ale nie dali mi konkretnych czasów ;) Wzór matematyczny w kalkulatorze jest dobry, bo nawet ręcznie tyle by wychodziło (w pamięci :P)

Mam pytanie do was, a głównie do tych co grzebią w pirackich silnikach. Moglibyście podać mi dokładne czasy rekrutacji każdej jednostki, zależnie od poziomu? :) Byłbym bardzo wdzięczny i oczywiście adnotacja za pomoc będzie pod takim kalkulatorem.

Takie kalkulatora nigdzie w sieci nie ma, jak zauważcie są dodane flagi ;)

Szukam też dobrych grafików, gdyż chciałbym zmienić styl głównej strony z moimi narzędziami.

http://plemiona-konwertery.pl/

troszkę brzydkie ;x no i (zajumane) :P

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...