Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestawy, różnica wydajności ?

mazzixd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam otóż mam 2 zestawy:

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=80504&s=77392&s=74018&s=50391&s=78260&s=73693&s=27972&s=67056&s=15240

Kontra:

http://www.morele.net/inventory/info/dBeIzw/

Dużo pójdzie po wydajności komputera ?
PS: Mam zamiar dokupić 4gb ramu jeśli będę brał tego z 4 aby mieć 8, więc czy wsadzę DDR3 1600MHz do tego kompa. I czy one będą współpracowały ?
Lepiej dołożyć te 400zł czy nie zrobi mi to dużej różnicy ? 

:)

Opublikowano

Będzie czuć ? Co masz na myśli, o jakie podzespoły chodzi ?

Lepszy procesor ( większe taktowanie, większa prędkość turbo ). Karta graficzna też da te 10 fps więcej. No i 8GB ram co pozwoli Ci na odpalenie najnowszych gier w ultra. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Z tego co widzę ten 3350p ma turbo do 3.3 a 4570 ma turbo do 3.2 ? Więc nie rozumiem różnicy...
Jednakże jaką robi ta karta i czy asus to dobra firma w produkcji kart jak z temperaturami ?

:)

Opublikowano

Z tego co widzę ten 3350p ma turbo do 3.3 a 4570 ma turbo do 3.2 ? Więc nie rozumiem różnicy...

Jednakże jaką robi ta karta i czy asus to dobra firma w produkcji kart jak z temperaturami ?

3350p ma turbo do 3.3, a 4570 do 3.6. 

Tak, Asus i MSI to najlepsze firmy według mnie. Jednak ciut lepsze dla mnie jest MSI jednak temperatury będa dobre i na asusie. 

4zzt3n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...