Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę się zalogowac z mojego głównego konta na MPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od rana mam problem z zalogowaniem na MPC moim głównym kontem... teraz połaczyłem się CUDEM przez fb.

Problem tkwi w tym że podczas logowania podaje złe hasło... hasła nie zmianiałem od kilku miesiecy, wygenerowałem nowe 4 krotnie i też nie da sie zalogować na nim. Wchodziłem już z proxy, usuwałem ciasteczka itp. nic nie pomaga.

Główne konto:

http://www.mpcforum.pl/user/909784-adriano/

Mam nadzieje że mod nie potraktuje tego jako multi konto ponieważ nawet nie mam kontaktu z mpc nie zalogowany, help!

Dodam że rejestracji też nie mogę wykonać.

Opublikowano

Wiesz że w tym momencie prawdopodobnie załatwiłeś sobie permy za multi na oba konta?

Następnym razem napisz tylko i wyłącznie priv do globala.

Opublikowano

Da się wysłać jedynie 1 wiadomość na jakiś czas jeżeli mam taką ilość postów.. a co mi innego pozostało? Zablokowane mam logowanie. Czekam na PW już od 3 GM i nic.

Opublikowano

Jeśli może tylko 1 wiadomość na jakiśczas + akurat GM nie wiem nie zainteresował się wiadomością to co miał zrobić?

Nie powinniśmy wyrzucać użytkowników tylko właśnie pomóc im.  Lecz pewnie zasady to zasady. Jednak jeśli tego konta nie będzie używał przez jakiś czas.

Próbowałes na innej przeglądarce?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...