Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fnatic vs Roccat-Dyskusja

Pikaciu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale wez pod uwagę dzisiejszy mecz z milenium. Yellow wogole nie trafial na leonie z ulta ani z lancy ;-; a rekkles opuscil sie z farma

Opublikowano

CW vs ROC i wygrana dla naszych. <3

Ostatnio mam wrażenie, że ROC kompletnie przegrywa early i mid, to mnie denerwuje i już mam wtedy czarne myśli, jednak są oni mistrzami late. Potrafią obrać focus, trzymać się go i to jest ich klucz do zwycięstwa. :)

1389638202-U295319.png

Opublikowano

@UP

Co ty pierdzielisz ?

@TOP

Nie jestem fan boyem obu zespołów , ale jeśli miałbym oceniać wolfy to powinni wygrać , ale strasznie trashowali w late . Jakieś missy nie ogarnięty focus . Wu puszcza ulti kiedy lucek nie puścił flasha ani E . GG dla obu , ale i tak według mnie bez trashu ze strony Wolfów , wolfy powinni wygrać

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

up

Patrz sobie na ich picki i porównaj, jakie są lepsze i w jakiej fazie gry.

Vi + Yasuo dopiero po 30 minucie robią sieczkę, wcześniej jest to trochę trudniejsze. Jeżeli taki gragas sobie stoi na linii, a widzi lecącą Vi to wystarczy, że zrobi flash pod swoją wieże + E i może mieć fraga dla siebie. W late jeżeli są takie walki. Vi ultuje adc/apc + Yasuo i gość nie ma prawa tego przeżyć. 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

CW vs ROC i wygrana dla naszych. <3

Ostatnio mam wrażenie, że ROC kompletnie przegrywa early i mid, to mnie denerwuje i już mam wtedy czarne myśli, jednak są oni mistrzami late. Potrafią obrać focus, trzymać się go i to jest ich klucz do zwycięstwa. :)

Po pierwsze Roccat to niemiecka drużyna, więc oni nie są z Polski jako drużyna. : )

Jeżeli dojdzie do rozgrywki ROC vs. FNC:

~ FNC ze chce skonczyc szybko w mid game lub nawet w early.

~ ROC ma dobra technike do kontroli mapy

Tak myślę :3

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

@up

osoby z roccat są to Polacy wiec nie wiem o co ci chodzi.

@top

jak myslicie czy KMT w nastepnych LCS sie pokażą np. 10/0 jeśli mieliby grac o jakieś 10-20% lepiej niż teraz?

Opublikowano

. Po pierwsze Roccat to niemiecka drużyna, więc oni nie są z Polski jako drużyna. : ) jestes zjebany czy jaki chuj roccat to polska drużyna tylko organizacja niemiecka mylisz debilu 2 pojęcia i po czym wprowadzasz ludzi w błąd , jak to noemiecka drużyna twoim zdaniem to czym jest 5 Polaków w tej "druzynie"?

Tak myślę :3

Opublikowano

Po pierwsze Roccat to niemiecka drużyna, więc oni nie są z Polski jako drużyna. : )

ROCCAT to niemiecki producent urządzeń peryferyjnych. Team ROCCAT to europejska organizacja eSportowa z dywizją LoL, której członkowie zostali przyłączeni z KMT. Wynik - to polska DRUŻYNA.

#topic

ROC przegra early, wygra w late.

Opublikowano

Co ty pierdzielisz ?

To powiedz mi, co "pierdzielę" złego? Zresztą to jest moja opinia. 

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Obejrzałem ten mecz dopiero dzisiaj. Już myślałem, że przegrają. Trochę chujowo im idzie early i mid, ale w late robią sieczkę. GO ROCCAT!

@Edit. Tak samo jak wtedy. Serce za Roccat, rozum za Fnatic :) 

Opublikowano

To zależy od tego jakie picki uda im się wziąć. Lubię ROCCAT za to, że nie wybierają 5 nudnych champów, które są w każdym meczu (nudne to już jest), a zaczynają nową metę. Zauważcie, że to dzięki ich grze teraz jest pickowany Pantheon i Trundle :D

Mają szansę wygrać całkowicie ten turniej jak nauczą się grać w każdej fazie gry bo jednak niektóre drużyny potrafią wygrać już w mid game.

Opublikowano

Jak myślicie czy roccat w nastepnych lcs albo w innych rozgrywkach wniosą pantheona na supporta a thresha na adc?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...