Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kogo Wybrac Do Pvp

Bartas96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem szczerze, że każda postać jest dobra do pvp tylko trzeba wiedzieć "jak prowadzić" daną postać.

Ja osobiście polecam Sure BM'a. Mam Sure na yt2www ( 90 lvl ) i jeszcze ani jeden wojownik, ninja i szaman mnie nie położył. Tak samo jak sura WP. Jedynie mam małe problemy przy walce BM vs BM. Wtedy już zależy na kogo sie trafi ^^

Pomogłem Ci w czymś ? Daj + , to nic nie kosztuje.

Jeżeli coś Ci nie działa to zapytaj o to, a nie od razu wstawiaj - .

Opublikowano

Ja tam leje bodym. Stajesz na srodku m1 i patrzysz kto jaka ma bron jesli maja wiecje mieczy do robisz apsy na miecze albo na 2 reczna jesli maja wiecej dwrecznej! potem tylko 6i7 bon np jak sa tanie to robisz 10% na woji lub sury bo tylko na to sie oplaca i kosisz ! Mialem 70 na miecze i 50%+ na woji i sie kosi.!! Bez KD bo drogie byly

GIRL, SEX, GAME, SEX, GIRL, SEX, GAME, SEX(...)

Opublikowano

Co do postaci to wybierz surke BM. Ma skille zasięgowe co daje możliwość uciekanie. Ochronka zmiejsza sporo dmg więc tracisz mało hp. Polecam

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Najbardziej zajebisty grafik na MPC KLIK

Opublikowano

ja też bym polecił Sure BM ale jeżeli ktoś umie grac wojownikiem albo ninja to tez jest dobra postac pod pvp. Ale jeżeli chcesz kosic all na pvp wybierz BM ! B)

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

zastanwaia sie nad graniem szman smok poniweaz skille all na P to dje krytyka z90% i prawie nikt na niego bonow nie robi wiec nie wiem ale do pvp lepszy jest chyba body niz mental nie wiem bo mam bodego i zmienic na mentala??

Opublikowano

szaman heler bo nikt sie na to nie uzbraja kazdy robi absy na miecze 2 recz i magie i rzadko kto ma kd szamana

Opublikowano

najlepsza postacia jest szaman leczacy ... dlaczego ? odpowiedz jest prosta nikt nie robi na szamanow eq ... ja mam na fylongju szamanke no to kalde wszystkich w kolo na 69lv :) ... jest to postac zrobiona dla fazy :)

HBV27j.png

Opublikowano

szaman jest najslabsza postacia takiego szmana to jem a nawet kd nie mam i nie zdazysz sie uleczyc i juz cie niema. heler jest dobry na polskim metku gdzie goscie zadaja po 2-3k a nie na privie gdzie dmg jest wiekszy niz ilosc hp. Takiego surke jaki by nie byl to mantalem mam go na skila body ma mocne ciosy ale slabe skile mental wytrzyma 2-3skile a body nie wytrzyma 2 skili mentala. Takie jest moje zdanie gram mentalem i wiem jak jest.

Opublikowano

Ja polecam daggerka ;]

[img]http://img641.imageshack.us/img641/2386/mrpacio.jpg[/img]

Jak dostac darmowe smocze monety!! (TO NIE ZART! MOJ FILMIK NA YT!)
[code]http://www.youtube.com/watch?v=uo4oBb5pRV8[/code]

Opublikowano

Gdybym ja grał na sd longju to hmmmm

Bm raczej odpada, za mocno nudą wieje.

Archer nie ma życia w pvp z tak wolnymi skillami.

dagger... z chmurki potrafi wycisnąć no no ale dużo ludzi na niego już się zbroi i w ogóle nie orginalny jest. ;]

Weapon, tutaj nie mam zdania ale może być mocny

healer, hmmm gdybyś miał dobry dmg to czemu nie? problem w tym że na sdlongju leczenie nie robi dużej róznicy

smok, temu jak wejdą kryty to każdego potrafi połamać, wiem bo gram i grałem nim i było na prawdę gites malines dopóki ludzie nie porobili broni +9 itp. ;]

Natomiast z wojów to bym grał jedynie mentalem z aurą na g1. :D

Do wyboru do koloru, jeżeli uzbroisz się na kogoś np na surkę to nie ma bata byś nie wygrał.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

zobaczylem krytyka 1popo321 i zastanawiam sie na wojem ody lub mental

kto lepszy do pvp podobno jak zrobisz bony u mentala to 1 skillem ciognies all

a bodym to szarza trzystronne wiec help?!

Opublikowano

Buty z skóry smoka +9 tarcza 3 króli, 60% absu waliłby mnie za max 8k-9k. ;o

A tak generalnie rzecz biorać body, pro zbugowane trzystronne + wir x2 powali każego. ; D

beztytuuwxp.png

Hihihihi ^^

Opublikowano

ech, każda postać jest dobra na swój sposób ;)

NP. Mental Vs Body kto wygra? Czasami body czasami mental zależy od skilli/bonów i oczywiście eq bo możesz mieć nawet 99 level a bez eq i skilli, że tak sie wyraże gówno zrobisz :/

tak więc healerem zabił byś nawet bodego ;) dlaczego nawet ? bo body jest szybki i silny a healer wiecie ... sami :P bo ja nie xD

Opublikowano

A ja tam polecam 8 postaci ;D Mianowicie są to: Woj Body , Woj Mental , Ninja Dagger , Ninja Archer , Szaman Smok , Szaman Healer , Sura BM , Sura WP... Tyle ode mnie ;D Domyślcie sie sami co mój post oznacza...

Nie spamuje i jestem nowy(mam mało postów)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...