Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kasa na WoT

Gość RakNieBoRak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko, mam takie wielkie pytanie. Więc chodzi oto że mój kolega (13 lat) wydał na tą gre 400zł. Dostał na urodziny, i to jest teraz pytanie. Czy przegiał z tym wydaniem na tą gre czy normalnie ktoś wydaje tyle hajsu na gre?

Opublikowano

Jak dla mnie to przesadził i to mocno. Przecież da się grać spokojnie w wota nie wydając grosza.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Kto bogatemu zabroni? Są bogate typki, co tyle mieisęcznie wydają. Ja jak do tąd ani zł nie wydałem (nie licząc kupna CD-a) i sobie spokojnie radze.

Opublikowano

400zł wydatku mieści się w granicach normy ja znam osoby co wydały nawet powyżej 1400 zł a takich jest nie mało

czy przesadził ? jak na wiek ? bo ja wiem ? bez kupowania premki i golda za realną kasę da się rady grać spokojnie 

signature.png

Opublikowano

To jest nic, odbiegając od tematu grałem kiedyś w metina i kolega z gildii pokazywał przelewy na SM. Miesięcznie po 1000-1500zł ale pracował( chyba kradł :D)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Ja mam takiego gościa w klanie co jak graliśmy przeciwko lepszym klanom to ogłaszał że np. 2 top DMG mają u niego po 2500gold :>

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

Jak jednorazowo, umie już grać i zainwestuje to rozsądnie to tak. Jeśli to norma, jest n00b'em i wywala gold na głupoty(ammo, kamuflaż) to jest to gruba przesada.

Opublikowano

Zależy jak kto gra, jeden gra ciągle, drugi co pare dni wbije na WoTa, a 3 raz na miesiąc, skoro ma 13 lat pewnie myślał że jak wyda trochę kasy to będzie najlepszy ; )

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Wydałem na lola z 4 tyś w ciągu roku . A mam komputer teraz około 4500 kafla warty (r9 290 i5 itp) Myślę że może robić z kasą co chce ... I nie przesadził .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...