Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kreator drużyn już w testach na PBE

kapi023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

będzie też na rankedach? czy tylko normale?

Tylko normale , jeżeli wprowadzili by to na rankedy straciłoby sens banowanie i kontry.

Opublikowano

Moim zdaniem ten team builder to bezsens. No może na normalach wyjdzie, ale na rankedach? Na rankedach nie miałoby to żadnego sensu, jedynie zepsułoby gierkę.

15xwrat.jpg

Opublikowano

Ja chciałbym to zobaczyć również na rankedach, przynajmniej nie było by kłótni, że pięciu chce iść na mida. ;)

Jak ktoś zechce to i pójdzie Vayne na mida :)  Kreator bez sensu bo i tak trolle będą więc pozdro z Wadowic.

Opublikowano

@Up Ale chcesz grać Katą, grasz katą... Raczej nie zawsze tak się zdarza, ale przynajmniej można próbować.

Opublikowano

Nigdy nie byłem zwolennikiem takiego kreatora.

Jeden z drugim będą pickować ciągle mida Katariną, pójdą później na rankedy... i? Na pewno więcej kłótni, gdyż są przyzwyczajeni do rozpieszczania i mainowania wybranej przez siebie linii non stop.

Jeśli chodzi o normale to OK, ale rankedy przy tym ucierpią - przynajmniej w mniejszych dywizjach. :P

Opublikowano

Eh.

Moim zdaniem niepotrzebna rzecz.

Jeśli tylko na normalach takie coś będzie to może przjedzie, ale jeśli wejdzie ten kreator drużyny na rankedy to zepsuje to grę.

Poza tym będzie pewnie dużo trolli ;p

Opublikowano

Przydałoby się takie coś na rankedy, tylko, że bez wyboru postaci, a poczekalnia taka sama + banowanie standardowe.

Opublikowano
Opublikowano

A można będzie grać bez tego kreatora ?

tak, będzie tryb normalny i ten z kreatorem

btw. wszystkie te płacze są bezcelowe.

Hejo

Opublikowano

Jest możliwość że Riot wprowadzi to na rankedy, z tego co kiedyś tam czytałem to Riot napisał że tak naprawdę nie ma sensu zwiększać ilość banów, bo to nie zmienia nic, co im po tym że zbanują 6 mocnych championów skoro do wyboru pozostaje jeszcze więcej? 

Opublikowano

Jest możliwość że Riot wprowadzi to na rankedy, z tego co kiedyś tam czytałem to Riot napisał że tak naprawdę nie ma sensu zwiększać ilość banów, bo to nie zmienia nic, co im po tym że zbanują 6 mocnych championów skoro do wyboru pozostaje jeszcze więcej?

a czy to czasem nie były słowa jednego z użytkowników? chyba tak

Nigdzie do tej pory nie spotkałem się z informacją, żeby weszło to do gier rankingowych.

A GDYBY już się tak stało była by to kolejna wymówka dla brązów czemu tam siedzą ^^ beka.

PS Pamiętacie podobne dyskusje przed zmianami z S3 na S4? Mi brakuje jedynie oracle do reszty się przyzwyczaiłem jak chyba każdy lub większość tyle że ja już wcześniej wiedziałem, że tak będzie ale weź tu powstrzymaj fale płaczków: 'bo zmiany'!

Hejo

Opublikowano

Nope, na rankedach się nie sprawdzi ... . Normale niech sobie już będą, wygląda całkiem przyzwoicie, nie będzie płaczu, że ja nie chcę tu, bo. ... 

18212474997639645762.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...