Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] PK Fun na Destiny! :p

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tez to pamietam. Mialam 200lvl a taki gosciu 225. Zawsze mnie bil tam a jak zawolalam kogos z gildii to uciekal bo padal na skilla xD z reszta mnie tez zabic nie mogl hehe xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Hehehe, pamiętam czasy, gdzie się właśnie na początku Tomba biło z Niemcami. xD

Ja też. :D Zwłaszcza, jak było jeszcze Extreme i cup 165. :P

Tez to pamietam. Mialam 200lvl a taki gosciu 225. Zawsze mnie bil tam a jak zawolalam kogos z gildii to uciekal bo padal na skilla xD z reszta mnie tez zabic nie mogl hehe xD

No to jest najśmieszniejsze. :p

Opublikowano

co za podnieta ze 240 lev pk w tomb masakra

co za podnieta ze 240 lev PK w tomb

Opublikowano

Nikt się nie podnieca. xD Chodziło jedynie o zabawę, bo arena jest nudna. :p

Opublikowano

To za podnieta napisałeś posta na forum masakra

Co za podnieta napisałeś posta na forum!

@Miyoshi dostałam te czarkę w prezencie xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

jak was arena nudzi to po co lejecie się w tomb i lagujecie jak możecie za miastem ich lac ,a jak tylko dla zabawy ,to jest jeszcze opcja Wojna Gild jak pamietam

Opublikowano

jak was arena nudzi to po co lejecie się w tomb i lagujecie jak możecie za miastem ich lac ,a jak tylko dla zabawy ,to jest jeszcze opcja Wojna Gild jak pamietam

Co lagujemy? ;o PK w Tombie jest najlepsze i bardzo sentymentalnie do tego podchodzę. :p

Opublikowano

Jesteś jednym z nobków co tam pada i płaczesz? xD

Tak pk robiło się zawsze, więc przestań się sadzić bejbe;3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jesteś jednym z nobków co tam pada i płaczesz? xD

Tak pk robiło się zawsze, więc przestań się sadzić bejbe;3

Właśnie. :p Poza tym PK aka PVP to nieodzowny element Last Chaos. Skoro jest możliwość włączenia PK w Tombie to nie widzę żadnych powodów, dla których mielibyśmy sobie odmawiać zabawy. :)

Opublikowano

Dokładnie. Tylko właśnie takie coś przyjdzie i jęczy -.- W sumie, bawi mnie to :D

no mnie tez , chyba nie wie coto PVP w tombie i nigdy nie robil tego xD 

Opublikowano

Boomwuayash nie jestem twoim bejbe po pierwsze po 2 to nie gram na zadnym lc a pamiętam jak was Niemcy kładli i plakaliscie ,taksamo ciebie miyoshi jak gralas pewna czarka i cie dedali ,a ja i pewna osoba pomogliśmy ci ubic pastora w kaplicy bo plakalas ze nie dajesz rady

Opublikowano

Boomwuayash nie jestem twoim bejbe po pierwsze po 2 to nie gram na zadnym lc a pamiętam jak was Niemcy kładli i plakaliscie ,taksamo ciebie miyoshi jak gralas pewna czarka i cie dedali ,a ja i pewna osoba pomogliśmy ci ubic pastora w kaplicy bo plakalas ze nie dajesz rady

To mi przypomnij gdzie grałam i jaką czarką. :p Jedynie, kiedy nie dawałam rady w kaplicy to jak miałam starego kompa. Bo wtedy po prostu miałam tam pokaz slajdów. ^^

Opublikowano

Wystarczy tego spamu i kłótni. Następne posty tego typu będą odpowiednio nagradzane.

Nie przesadzaj. To tylko dyskusja pod filmem. Forum jest od dyskusji. -,- Swoją drogą uważam, że na Destiny pvp jest totalnie do dupy. Każdy ma każdego na dwa/trzy skille i nawet nie ma sensu używać innych umiejętności. ;_;
Opublikowano

Nie przesadzaj. To tylko dyskusja pod filmem. Forum jest od dyskusji. -,- Swoją drogą uważam, że na Destiny pvp jest totalnie do dupy. Każdy ma każdego na dwa/trzy skille i nawet nie ma sensu używać innych umiejętności. ;_;

Jasne, że jest do dyskusji, ale powoli zbaczacie z tematu. ;)

Dwa pytanka:

1. Jak to jest z soulem witcha? Bo się pogubiłem, on działa, czy jak to jest?

2. Na filmie, w pasku skilli widzę taką ikonkę, jakby pergaminu, to jest Despaired Charm z Egeha Affinity?

zSCFQrN.png

Opublikowano

Jasne, że jest do dyskusji, ale powoli zbaczacie z tematu. ;)

Dwa pytanka:

1. Jak to jest z soulem witcha? Bo się pogubiłem, on działa, czy jak to jest?

2. Na filmie, w pasku skilli widzę taką ikonkę, jakby pergaminu, to jest Despaired Charm z Egeha Affinity?

1. Nie działa niestety, bo staff nie mógł rozróżnić czy ktoś używa sh, czy to soul.

2. Tak, to te listki z Ege. Czar beznadziejności czy jakoś tak. ;p

Opublikowano

1. Nie działa niestety, bo staff nie mógł rozróżnić czy ktoś używa sh, czy to soul.

2. Tak, to te listki z Ege. Czar beznadziejności czy jakoś tak. ;p

1.Dalej nie rozróżniają sh nawet jak soula wyłączyli to wiesz;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...