Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

smurf?

marekstw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm Mało w tym temacie napisałem, a i tak wszyscy tego nie przeczytali, ahhh polaczki stringi w dupe wchodza czy dlaczego taki hejt?

Opublikowano

Hmm Mało w tym temacie napisałem, a i tak wszyscy tego nie przeczytali, ahhh polaczki stringi w dupe wchodza czy dlaczego taki hejt?

no bo nie ogarniamy czym sie chwalisz pajacu ? tym że masz skina do lee sina którego dostawało się za darmo z alienware ? tym że masz bronze/silver i chwalisz się że wkońcu zrobiłeś lepszy staty? czy tym że masz 40 farmm w 14 minucie ? 

Opublikowano

"pajacu" tego skina sb kupilem, a ty co masz? drewno 8 ? 40 farmy, bo to jungla.Ty pewnie robisz 100 gankow w 14 min i 150 farmy, prawda?:) Zawistyny polaczku

Opublikowano

Ten temat to prawdziwy przykład brązów. Ludzie, nie stańcie się takimi jak koledzy UP ;). Flejmy to standard :D

@AW

Mnie tam nigdy nic o smurfowanie nie posądził.

Opublikowano

Brąziaki ból dubgi. To normalne, słabsi dziwią się, że komuś wyszło lepiej zagrać mecz, gadają bzdury, czego to on nie carruje, smurfuje.

18212474997639645762.jpg

Opublikowano

E tam ja przy gankach wolę oddawać kille żeby ktoś z lini był nafeedowany i ją ogarnął, a nie :)

Sam gry nie ugrasz.

Co do posądzania, to pewnie ktoś ci 1 raz napisał takie coś i od razu na mpc lecisz.

Nie powiem, skoro tak ładnie grasz to nie powinieneś mieć problemu ze wbiciem golda ;f

Opublikowano

E tam ja przy gankach wolę oddawać kille żeby ktoś z lini był nafeedowany i ją ogarnął, a nie :)

Sam gry nie ugrasz.

Co do posądzania, to pewnie ktoś ci 1 raz napisał takie coś i od razu na mpc lecisz.

Nie powiem, skoro tak ładnie grasz to nie powinieneś mieć problemu ze wbiciem golda ;f

Nie zawsze możesz je oddać, w 60% nie możesz

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...