Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Combat Arms] Jak expić na Infected Ship, poradnik dla newbie

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, dzisiaj taki poradnik dla graczy, którzy niedawno zaczęli grę i szukają dosyć taniego i dobrego sposobu na przyexpienie/zarobek. Na początku przedstawię zalety i wady gry na tym FT.

Zalety:

- dobry exp i gp,

- dosyć łatwy i tani,

- dużo chętnych na grę,

Wady:

- jedna gra może wydłużyć się do 30minut,

Teraz trochę o metodzie, zbieramy hajs w budynkach przez różne torby, zwłoki, szufladki po zabijanie zombie, gdy zbliża się atak zombie wyrzucamy w 2 strony M-23F Incendiary (cena 300GP za 1d), podbiegamy do środka naciskamy G i kupujemy full ammo zatwierdzając klawiszem 2 i znowu rozpylamy ten gaz. W pierwszych 2 rundach WAVE zbytnio nie opłaca się zbytnio wyrzucać, bo ludzie dają radę jeszcze ogarniać, więc mało pktów uzyskasz, ale później te pkty będą nieźle lecieć. Nie kupujemy full ammo jak pozostało 10-20 sekund do końca tej rundy, lepiej trzymać do następnej rundy. Możecie też kraść innym tą kasę, ale lepiej znajdować własną. Jak będziecie grać z nieogarami to więcej kasy zdobędziecie co się przekłada na większy exp, ja po pierwszej rundzie miałem już 6.000 ;) Nie kupujcie działek, shotgunów i mg w tym sklepie, bo się trochę nie opłaca. Przydatna jest apteczka za 200, jednak nie kupujcie jak zostało wam ~2000 pktów do następnego poziomu, bo z każdym zdobytym poziomem dostajemy full hp.

Teraz trochę screenshotów:

1392388773-U949229.jpg

1392388820-U949229.jpg

1392388861-U949229.jpg

Dzięki temu gazu, i małej pomocy broni szturmowych, szybko można zdobyć maksymalną liczbę punktów!

(grane na foxtrot)

1392389019-U949229.jpg

1392375168-U949229.jpg

Uwaga! G7A Gas nie działa na zombie.

Mam nadzieję, że choć trochę pomogłem nowym graczom. Możecie też tutaj wymieniać się swoimi spostrzeżeniami na temat tego ft.

Opublikowano

No póki co jeden z najbardziej opłacalnych FT, niestety większość osób graczy grających w to są lowami więc w wiekszości przypadków gra się przeciąga dodatkowo często są lagi w moim przypadku chyba zawszę kiedy trzeba wytrzymać te natarcia przez 2min. przez to że nie chciałem mieć czarnego ekranu ;/

Według mnie i tak ten ft jest gorszy niż poprzedni.

Co do expa to chyba na qr jest lepszy exp ale oczywiście jak zawszę zdania są podzielone.

+ 1 Like  za wypociny :>

A może by tak Lajka ?!

Opublikowano

Ile średnio trwa przejście całego tego trybu? I po ilu punktach pojawia się " Max ".

20 000 * 21

ok. 30min

Opublikowano

IS nie jest najbardziej opłacalnym trybem, w czasie 30 min zagrasz przy zwykłych warunkach 2 Quary, z ogarami do 4. A z quar leci z 400/500 expa mniej przy przeciętnej grze (max survivale itp). Jednak to TuTek dla newbe, więc to zmienia postać rzeczy. :)

Warto też zbierać Sample, za to też dostaje się więcej expa i hajsu :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

• Aive zmienił(a) tytuł na [Combat Arms] Jak expić na Infected Ship, poradnik dla newbie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...