Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę TGM/GM/SGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

Witam mam na imię Alan mam 22 lata. W metina gram odkąd pamiętam. Ogólnie przygodę z GM zacząłem wcześnie bo 1 raz byłem GM'em w wieku 16 lat. Co do tego co umiem to oczywiście komendy + umiem stworzyć ts-a postawić na dedyku porobić permissiony, kanały, wszystko co jest potrzebne. Umiem także co nieco na IPB. Co do moderacji tego silnika to oczywiście 10/10. Umiem wgrać styl, po wgrywać hooki itp. Znam też sporo youtuberów, mógłbym zająć się reklamą. Moimi zainteresowaniami są piłka nożna, ręczna i siatkówka jak i Metin2 i TS3 :)

Moje GG:45146644 lub PW

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Bardzo słaby tekst, tak szczerze gó*** się dowiedziałem o Tobie.

Popraw to, dodaj estetykę, uzupełnij tekst i zachęć osobę do podjęcia decyzji.

Na razie masakra, pozdrawiam i życzę powodzenia.

Opublikowano

Przepraszam jutro lub jeszcze dziś zostanie poprawione :)

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...