Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kamer mod na Eterial

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainstalowałem kamermoda sf2012 na w pełni spatchowanym kliencie pl'a, wrzuciłem serverinfo które znalazłem tu na forum z namiarami na serwer Eterial i po wybraniu postaci gdy pasek jest na końcu wyłącza mi się metin.

Co może być przyczyną ?

Opublikowano

Zainstalowałem kamermoda sf2012 na w pełni spatchowanym kliencie pl'a, wrzuciłem serverinfo które znalazłem tu na forum z namiarami na serwer Eterial i po wybraniu postaci gdy pasek jest na końcu wyłącza mi się metin.

Co może być przyczyną ?

Może być to spowodowane brakiem mapki (albo koordy normalnych map są zmienione). Wrzuć plik syserr.txt

Opublikowano

x - z klienta serwera dałem, bo tak zrozumiałem :)

ma być z kamermod. odpal moda, zaloguj tak zeby Ci wywalilo po zaladowaniu paska i przeslij ten plik.

Opublikowano

I jak ?
Dodam, że próbowałem wrzucić mapy,moby,npc w sposób jaki kamer podał u siebie na stronie i nie pomaga kopiowania całego folderu pack a pliki npc itp. nie istnieją czyli zapewne sa w inne pliki wrzucone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...