Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lenovo y570 - nie działa dotykowy przycisk one key theater oraz przycisk do zmiany trybów

izari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Włączyłem laptopa, chce zmienić tryb na bardzo cichy, nic, nie da się, dotykowy przycisk nie reaguje. Wczoraj wieczorem wszystko działało normalnie, teraz nie. Aplikacja one key theater jest włączona, mogę przełączyć ręcznie, ale przyciskiem nie, ale nie wiem, jak się nazywa program do zmiany trybu (standardowy, bardzo cichy, efektynwe rozpraszanie ciepla, usuwanie kurzu). Dodam, że mam przed chwilą windows się jakoś zaktualizował, ale dalej przyciski nie działają. Jakieś rady, czy mam śćiągnąć jakieś sterwoniki czy coś? 
edit
Właśnie chciałem rozjaśnić sobie obraz klawiszen fn+strzałka w górę (zwiększanie jasności) Jasność się zwiększa, ale nie ma ikonki pkazującej jak bardzo rozjaśniłem (wiecie o co mi chodzi, 10 kresek i 1 klik to 10% :D )

• 3 lata później...
Opublikowano

@WoLaK :*a masz program Lenovo Onekey Theater ? Spróbuj przeinstalować program.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...