Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie perfekt EQ dla ninji dagger?

masmad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, napisze mi ktoś jakie perfekt eq dla dagger? chodzi o wojenne :) jeśli chodzi o biżu to lepiej 4x15 + hp czy moze 3x15 +kryt/omdlenie\ trucie +hp?

proszę o opis  broni, bizu zbroi tarczy

oraz jeśli ktoś ma jakąś fajną taktykę do pvp na dane klasy :)

LINK ZAPOWIEDZI.

http://www.mpcforum.pl/topic/1143568-zapowiedzaurionpl-easy/page-33#entry9869086

proszę pisac pod tematem nagradzam lajkiem :)

Opublikowano

Broń to jak każdy wie to takie bony : zręczność lud kryt przeszywka i szybkość zaklęcia. A co do eq wojennego to ja mam cale 4x15 z pz a tarcze to nno zręczność lud.

Opublikowano

Najlepsze bony to:

Ludzie

Zręka

Kryt

Szycie 

Speed Spella

ew. Siła.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Zbroja i bizu to 4x15 i pz chyba za potem zbrojna dodaje hp to polecam cos na szamanow :) helm to magia lud otrucie. A bizu tak samo tylko ze w kolcach 4x15 i lud

Opublikowano

A ja polecam:

Sztyle:

Siła, Zręka, Ludzie, Omdlenie, Szycie.

Zbroja:

hp, 4x 15

Hełm:

Ludzie, magia, szybk ataku, rege hp, unik/trucie.

Butki:

4x 15 + hp

Tarcza:

NNo, ludzie, zr, blok, siła

Branza:

hp, szycie, ludzie, magia, % do pż.

Kolce:

4x 15 + ludzie

Nasior:

4x 15 + hp

Zawsze robię takie eq i nie narzekam w PvP jak i zarówno na wojnach ;)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Nic o tym nie wiadomo ale mozesz zrobić 2 sztyle na 65 jedne z truciem drugie bez i sprawdzisz dmg. Ja zawsze lecialem z takimi sztyletami jak pisalem xD wciasz czekam na like ;-;

Opublikowano

@up

po co omdlenie w sztyletach? I od kiedy hp w kolcach?

Z tymi kolcami mi się dupło ;p

Jak ci sądzie omdlenie, to można kogoś nawet samymi hitami zjechac, ja tak bynajmniej miałem na paru serwerach. Taki zestaw mi się dobrze sprawował i raczej zawsze taki będę robił - takie co ja podałem, to najlepiej do pvp a do wojny moim zdaniem to:

Ludzie, zręka, szybkość zaklęcia, szycie , omdlenie/kryt .

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Masz racje ze jak siadnie omdlenie to z hitów zabijesz ale jednak kryt robi dużo jak stawiasz na skile. Najlepsze z omdleniem to są chakry bo jak ci wejdzie sr 50+ lud i omdlenie to na lajciku każdego zjedziesz. Wiec ja uwazam ze omdlenie na chakry są bardzo dobre.

Opublikowano

no tak ale ja raczej nie będe robił chakrów pvp tylko pvm :) sr 50+ 12sila i jakies 2 pro bonki :D zobaczymy co będzie na bossy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...