Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aurion.pl

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, że zapowiada się fajny easy, jak wypali to zobaczycie mnie w Jinno  ;D 
Ps. Fajne te futrzaki :P

Niema Jinno ;>

mógłby ktoś opisać dokładnie jak przejść każdy dungeon? skąd przepustki na dunga?

Jeśli było już pisane, przepraszam 30+ stron ;/

ponawiam pytanie

; )

• Odpowiedzi 674
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niema Jinno ;>

ponawiam pytanie

Jest Jinno !

Bronie 75 z szkaty generała av1

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

100 lv wbijesz pewnie w 1 h  zależy jak grasz bo to easy

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

wrzucie jakos nromalnie te bronie bo nie wiadomo co i jak najlepiej kazdy ss broni ostatniej zbroi i bizuteri jakie bony zagwarantuje ze jak to bedzie to juz zyskacie wiecej graczy 

5sc6.jpg

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie rosek/ataków/obrony/życia boga smoków/dłonie krytyka i przebicia i wód

Skąd je brać? i czy są rosy na magie i wody?

Opublikowano

Jest Jinno !

Bronie 75 z szkaty generała av1

A dt..?

jest jinno.... Nie ma shinsoo

W ile wbije 100lvl?

"2 cesarstwa : Mijoshi i Kakashi !"

Mam pytanie odnośnie rosek/ataków/obrony/życia boga smoków/dłonie krytyka i przebicia i wód

Skąd je brać? i czy są rosy na magie i wody?

Masz  napisane w prezentacji, z futrzaków.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@TOPTOP@@@@@@@@@@@@@

mógłby ktoś opisać dokładnie jak przejść każdy dungeon? skąd przepustki na dunga?

Ponawiam pytanie...3x

; )

Opublikowano

Serwer padnie zaraz po starcie.

Serwer robiony pod reklame Dreikona.

Ponadto na serwer ma zawitać Quetti lub Gumiś (nie pamiętam dobrze kto miał wbić).

Ps. Dajcie mi ub na ts (Arknes)

Opublikowano

Zero^^, w 14 Lut 2014 - 12:38, powiedział:snapback.png

Wbijesz lvl to się przekonasz, pozwól się zaskoczyć. Jak wszystko Ci napiszą to nie będziesz miał żadnej frajdy ż "odkrycia" czegoś. ;)

Serwer robiony pod reklame Dreikona.

Ponadto na serwer ma zawitać Quetti lub Gumiś (nie pamiętam dobrze kto miał wbić).

Ps. Dajcie mi ub na ts (Arknes)

Jasnowidz? Może poczekasz przynajmniej na start, na sile chcesz zepsuć reputacje serverowi bo dostałeś bana na Ts3, ok. 

O której będzie oficjalna prezentacja? 

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

A moim zdaniem serwer nie padnie. Administrator wydaje się ogarnięty i pewnie szybko będzie reagował na DDosy więc nie spamuj tak ..

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

A moim zdaniem serwer nie padnie. Administrator wydaje się ogarnięty i pewnie szybko będzie reagował na DDosy więc nie spamuj tak ..

Wbijesz lvl to się przekonasz, pozwól się zaskoczyć. Jak wszystko Ci napiszą to nie będziesz miał żadnej frajdy ż "odkrycia" czegoś. ;)

Jasnowidz? Może poczekasz przynajmniej na start, na sile chcesz zepsuć reputacje serverowi bo dostałeś bana na Ts3, ok. 

Heh.

Ten sam schemat co z VictoriaMT2.

Włączą wam serwa na kilka minut i będziecie happy w ch*j.

Nagle off i spam na ts "zapraszam na Dreikon".

Nawet ten sam ts co Victori..

Opublikowano

Heh.

Ten sam schemat co z VictoriaMT2.

Włączą wam serwa na kilka minut i będziecie happy w ch*j.

Nagle off i spam na ts "zapraszam na Dreikon".

Nawet ten sam ts co Victori..

a po co kolejny TS skoro ten stoi nie używany? to o czymś świadczy? lel.. dlaczego są tu osoby które ciągle tylko krytykują..

21025763467572689828.png

Opublikowano

Na serverze zawitam..

Jeżeli nie będzie większych problemów na starcie i będzie gralo sporo osób ,to zostane na dłuzej :)

Życzę powodzenia. 

@edit: 

Jeżeli to mialaby byc reklama Dreikona ,to powodzenia , dreikon to "dno" :D

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Widze,że osób dużo zagra :)Bardzo fajny serwerek się zapowiada,żeby tylko nie było problemów ze startem,bo to zmora startów serwerów.Fajnie,że są zwykłe hwangi też.Bo ostatnio serwery mają mode do usuwania zwykłych hwangów i dawania jakichś w paincie zrobionych.Napewno zagram.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Co mi da wbicie lv? Nie rozumiem..

Dung to coś takiego jak dt. Grając pierwszy raz w metina gracz , który wbije lv będzie wiedział jak zrobić całe dt? odpowiedź jest prosta - nie. Musi poczytać na ten temat trochę aby to ogarnąć, tak samo jest z dungeonami. Skąd ja mam wiedzieć co autor dunga miał na myśli robiąc go? 

Ponawiam pytanie 4x:

Co z dungeonami? Będzie gdzieś opisane jak mam je przejść? Skąd przepustki na dungeony?

; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...