Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy herobrine naprawde istnieje?

AmirsaccVIP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, istnieje. Zainstaluj sobie HerobrineMOD, zobaczysz go na ekranie.

Opublikowano

Uwaga. Herobrine ISTNIEJE (w plikach minecraft). Nie pojawia on się w grze, jednak jest on w plikach minecrafta

Dla kumatych: Niejednokrotnie przy update mogliśmy zobaczyć "- remove herobrine" :)

Pozdrawiam

Ten tekst o usuwaniu herobrine to tylko troll mojangu
Opublikowano

Nie sadze. Z reszta lookne sb w starsze pliczki okiem i zobaczymy

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Herobrine występował we wczesnych wersjach MC do bety 1.3 (chyba) pod postacia cienia, który czasami pojawiał się i znikał nic nie robiąc; dlatego Herobrine jest legendarna postacią w MC

Opublikowano

Jest plugin też na Herobrine, sam miałem go na serwerze i powiem, że jest zajebisty, ale niestety od czasu do czasu Herobrine zabijał graczy ;(

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Nie, niestety nie istnieje.. ale są przeróżne mody które Ci pozwolą go zobaczyć :)

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

W minecraft nigdy nie było herobine , jedynie w którejś wersji był bug z przelatującym szybko stworem (Chyba)

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

Opublikowano

nie istnieje bez modów. Ktoś kiedyś wymyslił bajkę a teraz dzieci w to wierzą :D

4CMc4yo.png

Opublikowano

Co wy piszecie za brednie? Oczywiście, że Herobrine istnieje niedowiarki..

Przecież jest gracz o nicku Herobrine, więc raczej jest prawdziwy o.O

Ta dam, dziękuje dobranoc :*

tenor.gif

Opublikowano

Tak  gracz o Nicku Herobrine jest  ale  to gracz a nie żaden  duch  brata  Notcha .... w grze single player go nie ma  więc  temat  powinien być zamknięty  bo  to tylko nie potrzebne zaśmiecanie  forum

Opublikowano

Herobrine należy do zagadek niewyjaśnionych. Nie można powiedzieć, że nie istnieje, ani istnieje, bo nie mamy dowodów. Być może Notch ukrył go gdzieś sprytnie w plikach, ale jest on całkowicie bezużyteczny, no bo pomyślcie, gracie sobie spokojnie, idziecie z  kwiatkiem w ręku, budujecie domek a  tutaj jakaś dziwna postać. Nie jeden już by przestał grać, albo dostał by zawału. A co do tego, czy wierzyć w Herobrine, oczywiście można, ponieważ Herobrine jest jak UFO bądź inne zjawiska paranormalne. Nikt z nas nie widział istot pozaziemskich jednakże wielu z was ma własne zdanie, czy istnieją, czy też nie. To samo jest z Herobrine, nikt go nie widział, a zdjęcia jego są, nikt nie zna skąd się wziął, a legendy i opowieści o nim są. Herobrine to postać, która może nawet nigdy nie istniała, a może istnieje do dziś? Kto wie skąd się biorą jakieś dziwne zjawiska w Minecraft'cie. Jedyny kto wie więcej od nas to Notch i tylko on wie co tu jest grane.

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Tak, z pewnością *chuckles* *honks*

yotsuba.jpg

Opublikowano

Tak, istnieje. Widziałem go w Sosnowcu, zjadał ludziom głowy.

PUKNIJCIE SIĘ W ŁEB... Ile macie lat żeby wierzyć w takie bzdury? 8...?

RCwkgo4.png

Opublikowano

Ja widziałem jak ktoś grał na alphie dużo czasu i ani razu nie było go a jak ten gościu grał to byłem przy nim i się patrzyłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...