Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy herobrine naprawde istnieje?

AmirsaccVIP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy herobrine naprawde istnieje bez modów?
I w jakich wersjach jest? 

Jeśli istnieje to powiedzcie kiedy ostatni raz go widzieliście i gdzie.

sygnatura2.png

Opublikowano

Tak istnieje tylko musisz zainstalować moda.

Co zrobisz? nic nie zrobisz!

xu7iWe.png.pagespeed.ic.Hq5547lA_u.jpg

Opublikowano

Tak istnieje tylko musisz zainstalować moda.

Haha, szkoda, że mam limit :P

@top Nie istnieje coś takiego jak Herobrine. Teoretycznie był dodatkiem w 1.7 alphie, ale ile w tym prawdy - nie wiem.

Opublikowano

Podobno istnieje w staryszych wersjach minecrafta

sygnatura2.png

Opublikowano

Tak istnieje, w twojej główce : ) A tak na poważnie, nie istnieje coś takiego jak Herobrine, oczywiście bez modów ; )

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

Witamy w internecie, a jego główna myśl: "Nigdy nikt tego nie widział, ale na 100% istnieje".

Ktoś sobie wymyślił opowieść o jakimś tam bracie notcha który coś tam zrobił i coś tam w kodzie. Zwykła historyjka żeby "straszyć" ludzi.

3t6EGVz.png

Opublikowano

Herobrine istniał w minecraftcie, a raczej tylko jako tekstura w plikach. Nie był nigdy wprowadzony do rozgrywki. Wszystkie pliki dot. Herobrine zostały usunięte bodajże w 1.6.2 lub nawet wcześniej.

Opublikowano

Herobrine nie istnieje ponieważ nie ma jego skina w minecraft.jar

Ps: Chyba że się mylę ponieważ na minecraft wiki pisało:

,,W wersjach Alpha-Beta istniał taki błąd że gdy strzała z dispensera zabiła gracza na multi pisało

Zostałeś zabity przez Herobrine´´

Zaraz dam link. ;)

EDIT:

http://minecraft-pl.gamepedia.com/Dozownik

Kliknijcie w zakładkę Historia to się dowiecie ;)

76561198151853599.png
Opublikowano

Herobrine nie istnieje ponieważ nie ma jego skina w minecraft.jar

Ps: Chyba że się mylę ponieważ na minecraft wiki pisało:

,,W wersjach Alpha-Beta istniał taki błąd że gdy strzała z dispensera zabiła gracza na multi pisało

Zostałeś zabity przez Herobrine´´

Zaraz dam link. ;)

EDIT: http://minecraft-pl.gamepedia.com/Dozownik

Kliknijcie w zakładkę Historia to się dowiecie ;)

To był raczej troll poczyniony przez twórców gry.

Wszelkie screeny herobrina z wcześniejszych wersji to podmieniona tekstura drzwi, ustawiało się je kawałek drogi od nas w mgle, i robiło screena, efekt był jak chcieliśmy.

Opublikowano

"Herobrine nie istnieje ponieważ nie ma jego skina w minecraft.jar" 

co ty pierdolisz? widziałeś skina herobrine? wygląda bardzo podobnie do skina steava prawda? jest jedna różnica, hero nie ma oczu a steava ma. wystarczy dodać kod który jakby "zamazuje" (jeśli tak to można nazwać) te 2 pixele i tada, herobrine gotowy. 

Istniał, nie istniał, who cares.

Opublikowano

Ludziee jest herobrine w starszych wersjach to nie mojang to dodał. Teraz wam powiem krótka historje jak herobrine powstał w starszych wersjach

Całe mojang było jeszcze super pózniej jednego kolesia wyrzucili który miał nick herobrine i zwykłego skina ziomka herobrine weszedł do globalnych plików w minecrafta wiec dodał prawdziwego strasznego herobrine który straszy ludzi.

Więc mojang ciagle to usuwa i coraz lepsze ma zabezpieczenia.

q7fllq118sj3.png

Pomagier Spamer

Opublikowano

VAM3IR co ty pierdolisz masz dowody?

//edit
Co powiecie na to? jest nawet ss

Niedawno rozpocząłem grę na nowym świecie w trybie singleplayer w Minecrafcie. Wszystko wyglądało normalnie, zacząłem ścinać drzewa i stworzyłem stół warsztatowy. Zauważyłem, że coś poruszyło się w gęstej mgle (mam słaby komputer i muszę grać na małej widoczności). Sądziłem, że to krowa i rozpocząłem pościg za nią, aby zebrać skórę na zbroję.

Jednak to nie była krowa. Patrzyła na mnie inna postać z domyślną skórką, lecz jej oczy były puste. Nie widziałem dymku z nickiem i dwa razy się upewniłem, że nie jestem w multiplayerze. Nie stał długo, popatrzył się na mnie i uciekł w stronę mgły. Zacząłem go gonić z ciekawości, ale zniknął.

Kontynuowałem grę dalej, nie wiedząc, co myśleć. Kiedy odkrywałem świat napotykałem rzeczy, które nie mogły zostać zrobione przez generator map; tunele 2x2 w skale, małe, idealne piramidy z piasku na oceanie, drzewa ze ściętymi liśćmi. Ciągle wydawało mi się, że widzę innego "gracza" w gęstej mgle, ale nigdy nie byłem w stanie przyjrzeć mu się lepiej. Próbowałem zwiększać odległość widzenia zawsze, kiedy tylko go widziałem, ale to nic nie dawało.

Zapisałem mapę i udałem się na fora, by sprawdzić, czy ktokolwiek inny spotkał pseudo-gracza. Nic jednak nie znalazłem. Stworzyłem własny temat opowiadając o graczu i pytając się, czy ktoś miał podobne przeżycia. Post został usunięty w niecałe 5 minut. Spróbowałem znowu, jednak kolejny post został usunięty jeszcze szybciej. Dostałem prywatną wiadomość od użytkownika "Herobrine" zawierającą jedno słowo: "Przestań". Kiedy próbowałem wejść na profil tego użytkownika, wyświetlał się błąd 404 (nie znaleziono strony).

Dostałem maila od innego użytkownika. Twierdził, że moderatorzy czytają wiadomości użytkowników i bezpieczniej będzie kontaktować się przez maila. Deklarował, że też widział tajemniczego gracza i jest mała lista innych użytkowników, którzy również go widzieli. Ich światy są zaśmiecone przez budowle tamtego gracza.

Minął miesiąc od czasu, kiedy dostałem tamtą wiadomość. Kilka osób, które napotkały tajemniczego gracza zaczęło szukać informacji o Herobrine i dowiedzieli się, że ta nazwa była często wykorzystywana przez gracza ze Szwecji. Po dalszym gromadzeniu informacji okazało się, że to brat Notcha, twórcy gry. Osobiście wysłałem do Notcha maila z pytaniem, czy miał brata. W odpowiedzi dostałem krótką odpowiedź:

Miałem, ale nie ma go już z nami.
-Notch

Nie widziałem tajemniczego gracza od czasu pierwszego spotkania i nie zauważyłem żadnych zmian w świecie poza moimi własnymi. Zrobiłem zrzut ekranu, kiedy go pierwszy raz zobaczyłem. Jest to jedyny dowód na jego istnienie.

sygnatura2.png

Opublikowano

Ostatni raz zauważono go na Alphie chyba w becie już zanikła jego przygoda 

teraz można tylko moda sciagnac ;]

kMvxe8j.png

Opublikowano

Jestem z minecraftem od 2009 i w zadnej sie nie pojawił . 

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

RegionPL - czy nadal jest ta alpha dostępna i czy dalej tam jest?

sygnatura2.png

Opublikowano

Nie herobrine nie istnieje, jak coś to jak zainstalujesz modyfikację.

Niespodzianka

<

Opublikowano

Uwaga. Herobrine ISTNIEJE (w plikach minecraft). Nie pojawia on się w grze, jednak jest on w plikach minecrafta
Dla kumatych: Niejednokrotnie przy update mogliśmy zobaczyć "- remove herobrine" :)
Pozdrawiam

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...