Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasługuje na więcej ?

Bartij2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się dowiedzieć od was, pewnie bardziej doświadoczonych graczy w wyższych lig, co mógłbym zrobić by być lepszym, postanowiłem wymainować sobie ADC i nie wiem czy robię jakie kolwiek postępy,czy stoję w miejscu,co mógłbym jeszcze zrobić by stać się jeszcze lepszym i dojść do momentu w którym będę zasługiwał na gold/platyne.

Mój Lolking : http://www.lolking.net/summoner/eune/35434431#matches

proszę o szczerość i cenne wskazówki :) z góry dziekuję i pozdrawiem

64l7.png

Opublikowano

1. Zbyt słabo farmisz. Zdecydowanie za mało cs.

Co więcej mamy powiedzieć? Pokaż nam swoje gry...

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

1. Zbyt słabo farmisz. Zdecydowanie za mało cs.

Co więcej mamy powiedzieć? Pokaż nam swoje gry...

hmmm... dobrze wiec postaram się wiecej farmic lecz po prostu gram tak ze gry rozwale touret przeciwnika lece od razu pomagac na midzie czy topie i nie mam czasu na farme ...

64l7.png

Opublikowano

Moim zdaniem, grając jako ADC powinieneś trochę czasu potrzymać turret przeciwnika, by mieć lepszą tę farmę, od pomocy jest jungler i jungler jest od tego, żeby pomóc wam na bocie, zabijacie i pyk na smoka.

Opublikowano

Samemu nic nie ugrasz, nie w grach moba!. Ty możesz być nawet Challengerem, a reszta będzie zombie'sami, które nie myślą podczas gry i rozgrywka jest przegrana. Najlepiej graj Duo z kimś. Ten ktoś niech zawsze pickuje supporta, a Ty ADC. We dwóch macie większe szanse podnieść poziom rozgrywki Waszego zespołu przyczyniając się do zwycięstwa. Dobry przykład : gram topa Riven vs Master Yi, wychodzę z linii 6/0/1 (+ kilka steal'i blue + zabójstwa junglera). Master Yi jest totalnie niszczony 0/3/0, ale idzie na bota, gdzie gra pro polski ADC, który na koniec gry wychodzi 5/19 i Master Yi kończy 27/3/9, a ja 7/10/7, ponieważ enemy team focusuje mnie, a reszta pada, bo gra jak zombies. Więc tak jak mówiłem znajdź sobie kogoś do DUO, a co do podniesienia Twoich umiejętności, farm more.

Opublikowano

Samemu nic nie ugrasz, nie w grach moba!. Ty możesz być nawet Challengerem, a reszta będzie zombie'sami, które nie myślą podczas gry i rozgrywka jest przegrana. Najlepiej graj Duo z kimś. Ten ktoś niech zawsze pickuje supporta, a Ty ADC. We dwóch macie większe szanse podnieść poziom rozgrywki Waszego zespołu przyczyniając się do zwycięstwa. Dobry przykład : gram topa Riven vs Master Yi, wychodzę z linii 6/0/1 (+ kilka steal'i blue + zabójstwa junglera). Master Yi jest totalnie niszczony 0/3/0, ale idzie na bota, gdzie gra pro polski ADC, który na koniec gry wychodzi 5/19 i Master Yi kończy 27/3/9, a ja 7/10/7, ponieważ enemy team focusuje mnie, a reszta pada, bo gra jak zombies. Więc tak jak mówiłem znajdź sobie kogoś do DUO, a co do podniesienia Twoich umiejętności, farm more.

Moim zdaniem, grając jako ADC powinieneś trochę czasu potrzymać turret przeciwnika, by mieć lepszą tę farmę, od pomocy jest jungler i jungler jest od tego, żeby pomóc wam na bocie, zabijacie i pyk na smoka.

heheeh.... tak sie sklada ze walsnie caly czas gram w kumplem na bocie on zawsze gra Leona/Thresh ;] a co do waszych wypowiedzi, i co do junglera pomagajacego to nie na moim poziomie na Srebrze zazwyczaj jak jungler gankuje to pada wiec jungler utrudnia mi tylko gre. Ale okej szanuje wasze podpowiedzi i bardzo wam dziekuje, postaram sie wiecej farmic :) i wstawie ss z jakiegos dobrego meczyku ;]

64l7.png

Opublikowano

Skąd mamy wiedzieć na co zasługujesz? Nie widzieliśmy Twoich gier, pozycjonowania itp.. 

To tylko statystyki, zresztą grasz przeciwko Silverom 4/5 / Brąz 1, więc gry nie są tak trudne. 

1994993994.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...