Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena zestawu.

MrKloc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten komputer nie będzie mi służył do niewiadomo czego, proste gierky typu LoL, Smite itp. I troszkę bardziej wymagające np. BF3/4, Diablo 3.

Chciałbym również żebym mógł na tym pograć w przyzwoitej rozdzielczości na wysokich. Bo myślę, że za 2 tysiace da się wycisnąć coś więcej niż medium 1280x720 w Bf4.

Za 2 tysiące to na r9 270 z mantle to sobie w high grasz komfortowo 

@up Pierwszy

4zzt3n.png

Opublikowano

Ten komputer nie będzie mi służył do niewiadomo czego, proste gierky typu LoL, Smite itp. I troszkę bardziej wymagające np. BF3/4, Diablo 3.

Chciałbym również żebym mógł na tym pograć w przyzwoitej rozdzielczości na wysokich. Bo myślę, że za 2 tysiace da się wycisnąć coś więcej niż medium 1280x720 w Bf4.

Zdziwił byś się, może z mantle wyciągniesz w bfie 1980x1080 na med, ale to wszystko. Mantle wspiera małą ilość gier a jednak gry <wstecz raczej nie będą przez nią wspierane. Także o ultra w starszych grach może być ciężko.

@fk x2 up pierwsi ;_;

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...