Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co powinno znaleźć się jeszcze w mojej gildi ?

Chesole

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mały domek na pustyni z obsydianu otoczony kaktusami i zapalonym netherackiem (nie wiem jak to sie pisze). Pod ziemią mam portal, generator stona,. co moge dac jeszcze do mojej gildi ?

Opublikowano

Ja zawsze jak grałem na tego typu serverach, to na górze robiłem ogromny pałac jako podpucha, a ogólnie baza była pod samym bedrokiem z 3 warstwami obsydianu i lawą.

Miałem tam: Magazyn zalany wodą (Anty TNT)

Farmę brodawek i całą alchemię

Pokój enchant

Salę główną

Wyjście na kopalnie

Możesz sobie zagrać na tym pomyśle, to jest świetne na tych co z armatą ci wbiją zamek rozwalić, no zawsze kładłem tam pełno pustych skrzynek. Oni tracą TNT tylko :D

a tak ogólnie, to brakuje ci wieży łuczniczej, jak ktoś cię napadnie to nie pozbędziesz się go nie wychodząc z zamku.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Pod ziemią dodaj hodowle zwierząt (musisz jakoś je tam sprowadzić, polecam zrobić linkę, oraz dziurę w ziemi z drabinkami), uprawy zboża, marchewki, ziemniaków, trzciny, brodawki. duży magazyn, pomieszczenie na enchant, alchemie, piece. Musi być wszystko funkcjonalne, a zarazem nie widoczne dla wroga.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja zawsze jak grałem na tego typu serverach, to na górze robiłem ogromny pałac jako podpucha, a ogólnie baza była pod samym bedrokiem z 3 warstwami obsydianu i lawą.

Ten pomysł z pałacem jako podpuchą bardzo fajny. Muszę go kiedyś wypróbować  ;)

Pobierz Minecraft wersję 1.8.3 i zabieraj się do roboty! :D

Opublikowano

Teraz będzie głupi pomysł...zrób pokój sexu dwie osoby lub więcej wchodzą do pokoju i na TS3 lub na skype robią odgłosy :D I powiedzmy ze ten pokój będzie miał 4 klatki wyściokości a na 3 klatce zrobicie przerz cały pokój szybą i inni będą mogli zobaczyć co tam się dzieje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...