Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HEXA KILLLLLL - Dyskusja

superuser99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@OZUMIK W 2 1 2 jungle wyjdzie tak że bot i top będzie 9 lv a jungle mid 11 ... Faktycznie w expem będzie do dupy , a z goldem się wyrowna bo więcej assyst można zgarnąć . W tym trybie dobre to że więcej wardow

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Szczerze to nie czekam na ten tryb gry. Nie wyobrażam sobie gry w więcej niż 5 osób, nie przemawia to do mnie. Ta jedna dodatkowa osoba będzie poszkodowana poprzez brak farmy czy będzie musiała grać drugiego supporta. Nie, według mnie to się nie sprawdzi.

To samo zdanie co kolega. W ogóle nie podoba mi się to 6 vs 6 5 osób to max i tyle. Ten 6 będzie tylko denerwował bo gdzie by nie poszedł to będzie farmę ksuł i expa... a ja tego nie lubię plus po prostu nie ma miejsca dla niego na mapie summoners rift i szlus. Jak dla mnie słaby pomysł

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Myślę, że bardziej bym się ucieszył z trybu 1v1 i 2v2 na mapie magma chamber niż 6v6 na tej samej mapie .. Jak dla mnie riot niezbyt się postarał jeśli chodzi o ten tryb gry.. dodatkowa jedna osoba i tyle.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Dodają jedną postać na mapę i robią z tego wielkie wydarzenie. RIOT pls.

Gra się 1-1-3 + las, żadnych ekstawagancji.

Kiedyś grało się 8vs8 na mapie 3vs3 i było spoko.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ja się osobiście nie przejąłem nowym trybem. Wolę zostać przy tradycyjnym 5vs5.

graphic.png

Potrzebujesz pomocy ?

Napisz, spróbuję ci pomóc !

Opublikowano

bot normalnie

mid normalnie jungle normalnie

top 2 fightery, jeden z full tank drugi np jax renek robiony z 2 itememi ofensywnymi. 

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

Na topie może być 2 postać, byle jaka ale bedzie kupować jeden supportowy item, ten który daje golda :)

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Mam nadzieje ze bedzie tak :

1 Top

1 Mid

2 Bot

2 Jungle

Bedzie o wiele ciekawiej gdy dzungla czejsciej gankowac linie. Mozna sprobowac jakies plejsy zrobic :D

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Dodaliby jakąś mapkę do 5x5 a nie jakieś tryby...

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Ja obstawiam cos w stylu ,

Top , Ap + Support ( Lux  + Soraka ) 

Jungla ( Normalnie)

Mid ( Renekton , Riven)

Bot Adc + Support :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...