Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

fejsbuś :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.
Chciałem zapytać, dlaczego nie widzę, kiedy dana osoba była ostatni raz aktywna? Mam dla wszystkich osób np. 2h i telefon obok, a dla tej osoby tylko telefon. A jeszcze wczoraj działało. Da się to jakoś wyłączyć czy samo się zrobiło.. ?

6cluij.gif

Opublikowano

To jest z tym chyba tak, że jak jakieś osoby nie ma zbyt długo to nie pokazuję kiedy ostatni raz była dostępna.

Opublikowano

Cały czas aktywna? Moja znajoma wchodzi w sumie tylko jak ktoś napiszę. Pisałem z nią, a potem nagle pokazał się sam telefon bez czasu. To nie jest tak jak zatrzymuje powiadomienia czy coś takiego? 
Dzisiaj pewna osoba była aktywna powiedzmy o 10, pokazywało mi 1h, potem 2h i tak dalej, poszedł na TV, wracam i widzę sam telefon, a w telefonie na messengerze pokazuje mi, że ostatni raz osoba ta była aktywna 14h temu.. 

6cluij.gif

Opublikowano

Facebook np. na androidzie, jest włączony w tle, jak przychodzi wiadomość/powiadomienie/zaproszenie do znajomych to ma powiadomienie na pasku, jak masz np. na liście ikonkę tel. i 2h tzn. że ta osoba nie ma dostępu do internetu w telefonie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...