Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rzeczywisty zasięg MPC FORUM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Mam pytanie, otóż nikt nie powie dokładnej liczby, ale w przybliżeniu jaki może być rzeczywisty zasięg mpcforum? ;)

Zasięg? Wyjaśnij.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Zasięg? Wyjaśnij.

Zasięg = całkowita liczba osób do których dociera to forum (całe forum, nie konkretny dział). Ile osób tu sie przewija, zarejestrowanych lub nie. Obojętnie. O to mi chodzi

Opublikowano

Dziennie na forum jest około 4-5 tysięcy ludzi, z czego 2,5-3 tysiące to goście. Wiarygodne wyniki posiadają tylko administratorzy, ale myślę, że dziennie odwiedza forum około 9 tysięcy osób.

Opublikowano

Odwiedziny a zasięg to dwie różne rzeczy. Jeśli chodzi o zasięg, stawiam że jest to ponad kilkadziesiąt tysięcy ludzi, i to bez mydełka.

Opublikowano

Pytam, bo chciałbym sie dowiedzieć na jakich portalach, forach można dotrzeć do konkretnej liczby ludzi.. Taa wiem że facebook górą ale nie o to chodzi, dodam tylko że dużą cześć tego forum zajmują gimbusy (Metin, CS itp..) niestety ta mniejsza część jest 'ogarnięta' chyba nikomu nie muszę tłumaczyć tego zdania.. ;)

Opublikowano

Pytam, bo chciałbym sie dowiedzieć na jakich portalach, forach można dotrzeć do konkretnej liczby ludzi.. Taa wiem że facebook górą ale nie o to chodzi, dodam tylko że dużą cześć tego forum zajmują gimbusy (Metin, CS itp..) niestety ta mniejsza część jest 'ogarnięta' chyba nikomu nie muszę tłumaczyć tego zdania.. ;)

Chyba obok Metina to Minecraftowy plebs się w oczy rzuca najbardziej.

Opublikowano

Gdyby odliczyć boty, tych gości byłoby o wiele mniej.

Opublikowano

no i co ci to da? chcesz dzielić fora na mniejsze czy gorsze ? a może tylko interesuje cie możliwość zasypania forum spamem który dotarł by do największej liczby osób w krótkim czasie ?

nic praktycznie nie dają takie statystyki bo nikt nie jest na raz we wszystkich działach, nikt nie czyta wszystkich postów ledwo każdy wybiera 1-2 % z całości postów na forum które przeczyta a i z tego ledwo odpowie na kilka

jeśli nie masz nic interesującego do przedstawienia nikt nie zainteresuje się nawet tym co piszesz. nawet jeśli przeczytało by to 100% użytkowników, zainteresowanie będzie praktycznie żadne

co do zasięgu to odpowiedź jest prosta, cały świat tam gdzie jest internet

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

no i co ci to da? chcesz dzielić fora na mniejsze czy gorsze ? a może tylko interesuje cie możliwość zasypania forum spamem który dotarł by do największej liczby osób w krótkim czasie ?

nic praktycznie nie dają takie statystyki bo nikt nie jest na raz we wszystkich działach, nikt nie czyta wszystkich postów ledwo każdy wybiera 1-2 % z całości postów na forum które przeczyta a i z tego ledwo odpowie na kilka

jeśli nie masz nic interesującego do przedstawienia nikt nie zainteresuje się nawet tym co piszesz. nawet jeśli przeczytało by to 100% użytkowników, zainteresowanie będzie praktycznie żadne

co do zasięgu to odpowiedź jest prosta, cały świat tam gdzie jest internet

myślisz w dobrym kierunku detektywie ;) otóż błądze po stronach szukając informacji na temat zasięgu i grupy użytkowników. Zakładam że jakaś część ludzi jest tutaj +18 która nie ma pracy i możliwości rozwoju. Nie mówię o sobie, lecz o milionach, tych co zostali w polsce i tych co wemigrowali stąd fchoy... Doskonale wiecie co dzieje sie u naszych braci na Ukrainie, w polsce mogłoby dziać sie podobnie a nawet i lepiej. Stąd moje zapytanie a zasięg, oczywiście w celach czysto ciekawskich. Pozdrawiam

Rekrut
Opublikowano

Zobacz liczbę online, sięga ponad 9tysięcy, z czego większość to goście, jest tak dlatego ponieważ jest to forum nie z jedną grą czy służące do pisania tylko o haxach ale znajduje się tu w uj działów z różnymi grami, programami itp. Każdy szuka czegoś innego dlatego tyle luda ;] 

Opublikowano

Odsłon dziennie: 188 809

Zasięg na całą Polskę, a nawet zdarzają się przypadki, że forum odwiedzają osoby z zagranicy.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...