Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Filmy na yt

50DUKEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka .

Pytanka 

Jakie kręcić filmy na yt by sie szybko nie znudziły ?

Jaki polecacie mikrofon do nagrywania do ok 250zł 

I czy jest instagram na windows phone ? Jak tak to jak sie nazywa :) Bo z tego co wiem to jest ich kilka

I jaki program do nagrywania polecacie by mało fps'ow zabierał 

Opublikowano

Aha i jeszcze pytanko ostatnie xD

Jak zrobić takie intro i outro bardziej chodzi mi o outro z tego co wiem to templates tylko nie moge znalesc nigdzie linka do sciagniecia 

Opublikowano

Ten Pan robi intra na zamówienie, płatnie. Wszystko robione jest za pomocą efektów specjalnych w programie Adobe After Effects.

Jeżeli chcesz coś fajnego to pisz w youtube "Adobe After Effects intro" i poszukaj jakichś filmów z projektami do pobrania.

Zwykle linki są w opisie pod filmem. Musisz zaopatrzyć się również w program, do którego projektu intra szukasz, aby je edytować.

Opublikowano

Ten Pan robi intra na zamówienie, płatnie. Wszystko robione jest za pomocą efektów specjalnych w programie Adobe After Effects.

Jeżeli chcesz coś fajnego to pisz w youtube "Adobe After Effects intro" i poszukaj jakichś filmów z projektami do pobrania.

Zwykle linki są w opisie pod filmem. Musisz zaopatrzyć się również w program, do którego projektu intra szukasz, aby je edytować.

Dobra ostatnie chyba pytanie xD

pobrałem insta na tel gdy chce sie zarestrowac pisze mi ''You  entered your email is: ''i mój email" 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...