Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mało FPS

adikasYou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam problem ponieważ po ostatnim patchu fps spadły mi o 10 a czasami występują nawet większe spadki , można jakoś temu zaradzić ? 

Amd athlon 64 x2 6000+ brisbane 3.10 Ghz

Radeon HD 4650 

4 gb ram 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak masz mody to je usuń to samo miałem 

Opublikowano

korzystałem z linków niestety nie pomogło , próbowałem też wielordzeniowości niestety tylko 3 - 5 fps podniosło 

Jak masz mody to je usuń to samo miałem 

nie posiadam modów 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Albo pobierz sobie inne tekstury to już powinno pomóc mi tez spadły fps to pobrałem inne tekstury i to naprawdę pomaga 

Opublikowano

Albo pobierz sobie inne tekstury to już powinno pomóc mi tez spadły fps to pobrałem inne tekstury i to naprawdę pomaga 

Ale na tym sprzęcie powinno być znacznie więcej FPS i szkoda poświęcać grafiki. A w sumie  dzięki za przpomnienie:

Na jakich ustawieniach graficznych grasz?

Opublikowano

Facepalm

Na tym kompie na średnich nie pójdzie. Zmniejsz na minimalne/niskie

Opublikowano

A proporcje 4:3 to błąd. Dla tej rozdzielczości weź 16:10, gdyż właśnie dla nich jest stworzona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...