Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z sBot-em inny niż reszta

Filen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po całodniowym poszukiwanie, nie znalazłem odpowiedzi więc tworze ten temat...
Problem polega na:
"Maximum number of allowed computers (2) exceeded! Please wait for hardware ID reset at 0.00 GMT +1"
Komunikat w miarę rozumiem lecz nie rozumiem jego przyczyny.
Cała historia wygląda tak, iż:
Wynajmuje sBot-a, na domowym wi-fi było wszystko ok, wyjechałam nad morze na 4 dni i na tamtejszym hotelowym wi-fi też było git, lecz po powrocie do domu bot przestał działać...
Przyczyna nie znana, komunikat w/w się tylko ukazuje...
Proszę o pomoc...

Opublikowano

W niedzielę o 3 w nocy (wtedy wyłączyłem bota bo laptop ostatni do spakowania =P)
A powróciłem w środę po 21

Opublikowano

reset HID musisz zrobic, czesty bląd, napisz na bot-cave.net najelpiej co i jak.

btw hidy resetujasie chyba o 24 gmt +1 wiec poczekaj troche

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Czekam od wczoraj, i minęło 24 godziny od ostatniego używania bota, i również minęła godzina 0.00 w strefie czasowej +1
A tak w ogóle co tzn. "reset HID"??

Opublikowano

hid

to sa informacje jakiego sprzetu uzywasz, czyli grafika plyta glowna etc, jezeli np zmienisz kosc ramu na inna, to wtedy zeminia sie |nr HID, korzystasz sam z sbota? jezeli nie to prawdopodbnie twoj kolega podal komus pasy do twojego konta.

napisz na forum bot-cave.net

jaki problem ci sie wyswietla .oni odrazu beda wiedziec ocb i zresetuja ci hida!

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...