Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem 8.11

damian120796

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem że jak kończę bitwę to zamiast przenieść mnie do garażu  mam czarne tło i muszę wyłączyć grę   nigdy tego nie miałem  .

Proszę o odpowiedz

Opublikowano

No mam mody i działają koledze wiec chyba nie trzeba je usuwać ale chciałbym dodać że raz przeniesie do garażu raz nie 

Opublikowano

po prostu przenieś mody gdzie indziej i zostaw na chwile czystego wota bez modów i zobacz czy problem dalej występuje

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

ok sprawdzam

Faktycznie przez mody ale dziwne mody działają koledze i innym wiec macie jakieś mody z panel dmg celownik itp

Opublikowano

zainstaluj od 0, na 100% jakiś błąd z którymś z modów. Jutro będę aktualizował spis modów, to z tamtąd ściągniesz.

Opublikowano

Witam mam taki problem że jak kończę bitwę to zamiast przenieść mnie do garażu  mam czarne tło i muszę wyłączyć grę   nigdy tego nie miałem  .

Proszę o odpowiedz

mam ten sam problem ale wystarczy w folderze scripts wywalis damage panel i dziala jedyny problem ze nie mamy dmg panel cos sie gryzie

Opublikowano

Znalazłem już mody działa all panel dmg itp 

Dzięki za pomoc temat to zamknięcia 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...