Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Eldurion.pl

MT2-Sponsor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fakel znowu na towar ci brakuje ehh

Nie polecam bo mało broni i mało zbroi

Kolejny z cyklu "moje IQ nie przekracza 40" Ile mogę wam tłumaczyć mało mądrzy ludzie, iż nie jestem Fakelem ;) Zapraszam na TS btw.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mam nic do serwera, ale bronie i zbroje (zwłaszcza nie do expa) wyglądają jak wyciągniete z World of Warcraft przez Painta i wjebane do metina. Czy tylko mnie się to nie podoba?. To samo tyczy się broni. Do tego coś czuję, że to tylko przerobione gotowce i serwer będzie pod kesz.

Opublikowano

w końcu jakis server z 6/7 , z chęcią zagram mam nadzieje że nie będzie tak że z start z piątku pojdzie na sobote 12-14 potem sobote 18:00 i potem na niedziele 15:00 ;)

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Widze Rafałw administracji ;)

Mam nadzieje że wyjdzie Ci lepszy serwer niz .. Deliner :x

Deliner był bardzo udanym projektem którego się nie wstydzę. Zebraliśmy ponad 900 graczy z czego byłem dymny niestety brak mojego doświadczenia nie pozwolił mi jeszcze na przepuszczanie gdzie może być błąd, dla tego też serwer się w pewien sposób rozpadł. Lecz Deliner stoi i będzie stał.

w końcu jakis server z 6/7 , z chęcią zagram mam nadzieje że nie będzie tak że z start z piątku pojdzie na sobote 12-14 potem sobote 18:00 i potem na niedziele 15:00 ;)

Start w piątek i tak zostanie :)

Opublikowano

Deliner był bardzo udanym projektem którego się nie wstydzę. Zebraliśmy ponad 900 graczy z czego byłem dymny niestety brak mojego doświadczenia nie pozwolił mi jeszcze na przepuszczanie gdzie może być błąd, dla tego też serwer się w pewien sposób rozpadł. Lecz Deliner stoi i będzie stał.

Start w piątek i tak zostanie :)

Deliner to był syf , nie ubliżając nikomu

Same pliki mogę polecić bo są mega zajebiste ( TOP1 :*** tam byłem to wiem :D )

naprawiles dmg postaci ?

tam mental bym nie do zabicia :D

55156122978248970490.png

Opublikowano

Deliner to był syf , nie ubliżając nikomu

Same pliki mogę polecić bo są mega zajebiste ( TOP1 :*** tam byłem to wiem :D )

naprawiles dmg postaci ?

tam mental bym nie do zabicia :D

pomiajac, ze cisnales na wh a administracja to byli oszusci zlodzieje ktorzy rozdawali navi to byles najlepszy na ciekawym serwerze(ventris), do tego mieli wylane jak wyzywales ludzi uzywajac mocnych slow

pozdrawiam i mam nadzieje, ze Fakel to nie AŻ takie gówno i nie dopusci weeziego do grania tutaj

^^

na sserwerze zagram z braku laku ^^ nic ciekawego nie ma dzisiaj procz  jednego serwera co mi sie znudzil^^

Skąd bronie 75?

Klient odwirusowany? 99% gotowcow ma to do siebie, ze sa naszprycowane keylogerami jak Siwiec botoksem^^

Sa jakies lizaki i jakies duperele czy nie?

zhda.png

Opublikowano

Jako serwer na plikach Ventris - tylko tam grałem z tymi plikami.

Mogę polecić ze względu na miłą grę.

Top 1 WP i te sprawy :)

Co do Teamu, nie wiem co mam myśleć bo jeżeli jest ten sam to nie opłaca się polecać.

Na Ventris był super Admin forum który nie potrafił wgrać forum ani dokonać zmiany uprawnień rangi, na dodatek tak trudno było dla niego zrobić szablon moderacyjny że musieli prosić swojego grafika(harnasiek) żeby zrobił to za admina forum :D

No cóż nie ma co wyciągać niekompetencji administracji Ventris w prezentacji nowego serwera.

Zobaczymy jak Wam pójdzie ze startem i czy wytrzymacie pierwsze 3 dni, a do tego zainteresowanie "jednej" osoby która ostatnio lubi się bawić z serwerami :D

Życzę powodzenia :)

Opublikowano

pomiajac, ze cisnales na wh a administracja to byli oszusci zlodzieje ktorzy rozdawali navi to byles najlepszy na ciekawym serwerze(ventris), do tego mieli wylane jak wyzywales ludzi uzywajac mocnych slow

pozdrawiam i mam nadzieje, ze Fakel to nie AŻ takie gówno i nie dopusci weeziego do grania tutaj

^^

na sserwerze zagram z braku laku ^^ nic ciekawego nie ma dzisiaj procz  jednego serwera co mi sie znudzil^^

Skąd bronie 75?

Klient odwirusowany? 99% gotowcow ma to do siebie, ze sa naszprycowane keylogerami jak Siwiec botoksem^^

Sa jakies lizaki i jakies duperele czy nie?

Nie grałem na WH :)

Dostałem tam bana za Taskera , ale w koncu mnie odbanowali :)

Tam navi akurat nie było ;x choć fakt faktem team to porazka był ^^

55156122978248970490.png

Opublikowano

Zagram bo i tak nie startuje nic ciekawego w ten week. Mam tylko nadzieje, że start będzie bez problemowy i będzie przynajmniej 300+ osób. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...