Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę moderatorko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O Mnie:

Zacznijmy od tego że się przedstawię, mam na imię Natalia i mam 17 lat  Moje główne zainteresowania to GRY, ANIME, KULTURA JAPOŃSKA, VOCALOIDY . Na serwerach metin głównie Zajmowałam się graniem xD.  Jestem w stanie poświęcić na forum od 6 do 8 godzin (w tydzień szkolny od 1 do 3h). Jestem osobą godną zaufania, mam równo pod sufitem i sumiennie wykonuje swoją pracę.

Oferuję:

- 0 warnów z "dupy"

- Pomoc w reklamie

- Łatwy i szybki kontakt.

- Wiele pomysłów na konkursy 

- Solidną i sumienną pracę.

- Opiekę nad forum.

- Odpowiadanie na różne pytania graczy dotyczące forum/serwera.

- I Wiele więcej.

Doświadczenie:

Moje doświadczenie nie jest ani małe, ani duże ;x

Wymienię fora... ;x

HolyShit.pl <- moderator... cs-hejdz.eu <- Head Admin... easyfrag.pl <- Head Admin... <- Forum jakiegoś serwera Metin2 (zapomniałam nazwy) Moderator... i wiele innych ;x

Niżej załączę screena z holyshit, żeby nie było, że kłamię...

13654642932897539091.jpg

Kontakt: 

- GG - 48705018

- PW na Mpcforum

- ew. na asku... ask.fm/klapeczeq

TaRAWgG.png

Opublikowano

Nie umiesz złożyć zdania, kropki wstawiasz co chwile, w dodatku spacja i kropka, podanie pisane raczej dla beki więc nie polecam. W dodatku zamiana na o co wygląda idiotycznie.

Opublikowano

Nie umiesz złożyć zdania, kropki wstawiasz co chwile, w dodatku spacja i kropka, podanie pisane raczej dla beki więc nie polecam. W dodatku zamiana na o co wygląda idiotycznie.

Nie wyczułeś ironii z o zamiast a? A te kropki są postawione celowo. Nie umiem pisać o sobie, ale w praktyce inaczej to wygląda. ^^

TaRAWgG.png

Opublikowano

Nie wyczułeś ironii z o zamiast a? A te kropki są postawione celowo. Nie umiem pisać o sobie, ale w praktyce inaczej to wygląda. ^^

Celowo stawiasz kropkę i spacje? Ironia w temacie?

Pomoc w reklamie, o czym dokładnie mówisz?

Jak na razie nic mnie nie przekonuje. 

Opublikowano

Wiesz, tworzysz swoje podanie, które ma przyciągnąć potencjalnych współpracowników. Na pewno robiąc sobie żarty, czy ironizując nawet w postaci specjalnie stworzonego błędu gramatycznego w nazwie tematu, nie przedstawiasz się w dobrym świetle.

W pierwszej kolejności weszłam w temat bo zobaczyłam błąd, dopiero w drugiej przeczytałam jego treść. Jednym słowem, pierwsze wrażenie już było negatywne.

A co do stawiania znaków przystankowych: Hm, pierwsze słyszę, by ktoś kaleczył polską pisownie robiąc to specjalnie.

Opublikowano

Koledzy @jump dobrze mówią, nie potrafisz składać logicznych i zrozumiałych zdań.

Bez tej umiejętności to możesz najwyżej pomarzyć o dobrym forum i stałym miejscu. 

P.S. Co do Twojej ortografii to się przyczepię, ale interpunkcja to padłem...

Zawsze miałem nadzieję, że Kobieta jest dobra i się dobrze uczy, a tu szok... 

Twój ss'a pokazuje wyraźnie kilka rzeczy:
✔Dziecinne zachowanie (avatar + tytuł). 

✔Złe zachowanie na forum (punkty karne + blokada konta).

Teraz powiem Ci definicję słowa moderator (moim zdaniem).

Moderator forum - jest to osoba odpowiedzialna za porządek na forum, bezpieczeństwo inny, pomoc oraz organizację eventów. Osoba ta powinna być przykładem, wręcz wzorem dla innych.

Na owym stanowisku powinna zająć miejsce osoba: godna zaufania, sprawiedliwa, ogarnięta i najważniejsze z podejściem do drugiego człowieka.

Pokrótce Ci to opisałem.

Uważam, że w jakimkolwiek stopniu nie spełniasz kryterium.

Pozdrawiam i życzę powodzenia. 

Opublikowano

To, ze mialas do czynienia z tyloma forami swiadczy wylacznie na twoja niekorzysc, bo albo Ci sie odechciewalo tam byc albo nie pokazalas sie z dobrej strony i Cie wyrzucili. Opcja jest jeszcze, ze zamkneli fora co i tak nie rokuje dobrze, bo nie mialas stycznosci z zadnym ambitnym projektem w tym wypadku. Nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...