Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sir Meier's Civilization V na Humble Bundle.

muzumaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesć wszystkim. Przejdę od razu do rzeczy: słyszałem o tej grze dużo dobrego, a nigdy w nią nie grałem, i pytam się was, czy warto kupić grę + (chyba) wszystkie dodatki do niej za 15$ czyli ok. 46zł?  :O

Opublikowano

Za 15$ bardzo opłaca się kupić tą grę i poprzednie części gry + dodatki.

Na Steam tylko Sid Meier's Civilization V kosztuje 30$.

Opublikowano

Sir Meier's Civilization V jest najgorszą częścią z wszystkich! Jestem tego pewny na 90% Jedynie Sir Meier's Civilization IV kolonization może być gorsza. Ja proponuje nadal zapoznać się z Sir Meier's Civilization III lub Sir Meier's Civilization IV bo nawet dziś są przyjemne, jednak Sir Meier's Civilization V Nowy wspaniały Świat, czyli V z wszystkimi dodatkami trzyma mocno poziom :D i szczerze mówiąc niektóre aspekty mi się bardziej podobają niz w poprzednich częściach, więc polecam V z wszystkimi dodatkami lub IV. Osobiście wróciłem do IV, bo przegrałem już 5 najwolniejszych gier w V i tak jakoś chciałem wrócić do klasycznej wersji :D

Opłaca się, jak najbardziej. 46zł tylko za jedną z najlepszych gier strategicznych? tak, opłaca się, o ile nie masz darmowego źródła do tej gry :D 

Nova    tnXkN4Y.png    Regna

• 5 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...