Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tryb gry na serwerze  

312 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakim trybem mamy grać na serwerze?

• Stworzenie dwóch drużyn i walki pomiędzy nimi.
    • Razem ze wszystkimi zabijać inne moby i bossy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po przejściu kilkuset, później kilkudziesięciu, aż w końcu po kilku metrach wyrzucało mnie z gry i jedyna osoba którą spotkałem na serwerze też tak miała. A chciałem tylko odwiedzić tego kolesia. Wina ewidentnie po stronie serwera lub po prostu coś źle w pliczkach macie. Apropo, czy jest szansa, że dodacie Thaumcrafta z kilkoma addonami? Millenaire i Better Dungeons potrzebują ogromnej ilości ramu i w tym miejscu może być problem. Do niektórych modów niestety potrzebne są naprawdę mocne maszyny.

bipsMal.png

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w MC : slipas112

Opublikowano

Wejdę, zobaczę, dam editka :)

@Edit

Racja dziś lagów nie było żadnych. Administrator serwera też spoko gość. Chyba zostanę chwilkę :)

p.s. I zamiast wstawiać nową paczkę to możesz zrobić "pliki do wrzucenia" z configiem spakowane. Przy moim necie ściąganie od nowa to horror (1mb/s). Taki update xP

bipsMal.png

Opublikowano

Nick w Mc : Degistive

Wiek : 18, czekam na dodanie, jestem bardzo zainteresowany grą na tym serwerze. I nie mogę się doczekać jakich przygód doznam.! 

Działa serwer czy nie bo mam cant reach?

Kappa.

Opublikowano

Chwilowo trwaja zmiany na serwerze, są dodawane nowe mody w tym Thaumcraft 4.1. Jak dobrze pójdzie to dziś powinien chyba ruszyć :) Ale paczka będzie nowa jbc.

bipsMal.png

Opublikowano

jakis bug i co wejde wylacza mi sie mc :( dodaj do listy Eoino sproboje na innym nicku wbic

elo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...