Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niby działa, ale marnie bo nie dostaję się pkt za każdą gre/pytanie/odpowiedź a otrzymać odpowiedź od supportu dogry.pl to cud...

Opublikowano

Działa to jeszcze ???

Tak.

Niby działa, ale marnie bo nie dostaję się pkt za każdą gre/pytanie/odpowiedź a otrzymać odpowiedź od supportu dogry.pl to cud...

Support ma problemy z pocztą, odpowiedzi nie dochodzą do użytkowników (Naprawiają to). Admin prosił mnie, abym prosił ludzi, aby pisali tutaj na pw: 

http://dogry.pl/profil/moderator

Wystarczy podać dowód ukończenia misji (ss) + ss potwierdzenia rejestracji. Ja jakoś nigdy nie miałem problemów z punktami, zawsze wszystko dochodziło.

Opublikowano

U mnie dzisiaj powinny dojść pkt z 4 gry którą ukończyłem a nie ma nic do tej pory. I wysyłałem meaila do w/w moderatora i też od nie otrzymałem już 4 dzień. 

Opublikowano

U mnie dzisiaj powinny dojść pkt z 4 gry którą ukończyłem a nie ma nic do tej pory. I wysyłałem meaila do w/w moderatora i też od nie otrzymałem już 4 dzień. 

Mają problemy z mailem, napisz to samo na pw do:

http://dogry.pl/profil/moderator

Podaj ss z potwierdzenia rejestracji oraz dowód ukończenia misji.

Oni na tym hajs ciągną, że (***** ja pier do le :) *****)

Zgadza się ^^

Wczoraj zamówiłem 500 SM u nich :D

Czekam na kod

2 dni robocze, czyli do wtorku powinieneś otrzymać. 

Opublikowano

Juri jak mam podać dowód, że rozegrałem 5 rund z graczami ? w war thunder? 

Zrób 5 ssów z wynikami bitew.

Opublikowano

Co za typy tam wgl takie info powinno się znaleźć na dogry.pl, że w razie co to robić sccreeny a nie teraz muszę od nowa tyrać 5 rund.

Opublikowano

Bardzo dobra stronka do darmowych SM pierwsza która nie robi ludzi w chu**  Chłopak pomyślał i dzięki temu że udostępnił to na MPC on dostanie sporo SM a wy doskonałą stronkę do SM i 30 PKT na Start Polecam :) 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

jak dla mnie lipne są te serwisy zamiast siedzieć na nim lepiej iść do pracy i zarobi się 5x więcej ;)

a tak wgl :

''jeśli zarejestrujecie się z mojego linku dostaniecie 30 pkt''

nie dałeś linku hehe, i zmien tą czcionke bo nikt nie jest ślepy -,-

Opublikowano

Sposób jest świetny.

Bez większego wysiłku można zarobić smocze monety - a za smki można już się zabawić z ItemShopem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...