Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Cavis [Dedyk] [Easy] Reaktywacja , Nowa Administracja !

Satosh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Exp nadal taki ciezki jak byl ? i bugi naprawiliscie ?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

@up nie exp nie będzie trudny :) Szczerze sami nie damy rady naprawić bugów bez żadnych testów więc niedługo pojawi się Serwer Beta do wykrywania przez graczy  ;)

Opublikowano

Byłem na pierwszych 3 startach, potem były chyba jeszcze 2, dalej nie wiem. Beka, Bugi, Bez komentarza. 3 razy B, dziękuje nie polecam. (I odradzam komukolwiek, serwer na tydzień, jak po 2/3 dniach będzie topka to zobaczycie :) 

Pomocnik
Opublikowano

Jezeli to jest easy, to ja mialem 50 serwerow metina, pamietam jak ciezko bylo dobic 100 lvl, nie zagram, narty.

Opublikowano

Nie rozumiesz że jest inna administracja również już dużo bugów naprawiliśmy nie znacie nas nie gadajcie wejdziecie na serwer zobaczycie .

Może jest easy ale dosyć szybko się expi :) A kto pierwszy nabije max lvl otrzymuje 10 tysięcy SM ! Oraz nas nie interesuje ile mieliście  serwerów Easy. Ten jest jedyny w swoim rodzaju !

Opublikowano

Nie rozumiesz że jest inna administracja również już dużo bugów naprawiliśmy nie znacie nas nie gadajcie wejdziecie na serwer zobaczycie .

Może jest easy ale dosyć szybko się expi :) A kto pierwszy nabije max lvl otrzymuje 10 tysięcy SM ! Oraz nas nie interesuje ile mieliście  serwerów Easy. Ten jest jedyny w swoim rodzaju !

No raczej jedyny w swoim rodzaju nie jest bo bylo kilka serwerow na tych samych plikach tylko troszke edytowane a wy kupiliscie pliki wrzucicie na maszyne i startujecie ?.. 

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

@up Kto ci głupot naopowiadał weź wyjdz z tej prezentacji jak się nie podoba . . .

Nikt mi glupot nie opowiadal to widac ? napisz co edytowaliscie i dodaliscie swojego. 

@ AW truta gdzie dropi ?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Nie będę teraz pisał co edytowaliśmy mowiłem jak będzie online to sprawdzicie :)

Truta będzie dropić z bossów oraz z metków .

@up daj linka na pw do serwera który jest podobny do tych plików lub taki jak te pliki :)

Opublikowano

ja tam grałem na pierwszej odsłonie i się fajnie grało w ch..   tylko był jeden wielki minus że klasy nie były wyrównane 

body bił  mi z wira po 40k a ja mu ze skowytu z krytem  po 7k. Wyrównaliście już to ???? 

polecam ale nie zagram. 

11211199701050204044.png

Opublikowano

Spoko serwer powiedzcie mi jak szybko max lvl wbije tak mniej więcej . Można start 15,16 lub coś w tym stylu kiedy forum jak z kasa ??

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

@up Kto ci głupot naopowiadał weź wyjdz z tej prezentacji jak się nie podoba . . .

Kompletne zero !!

Kupione pliki,grafika i nic dodane powodzenia na starcie !

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

Nie będę teraz pisał co edytowaliśmy mowiłem jak będzie online to sprawdzicie :)

Truta będzie dropić z bossów oraz z metków .

@up daj linka na pw do serwera który jest podobny do tych plików lub taki jak te pliki :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1148125-poszukuje-zaufanego-sponosra/

kupiles pliki za 300zl wiec taki serwer byl juz na 100% i "ta reaktywacja" tych plikow nie robiliscie wy lecz kupiliscie za 300zl.

Astoria byla na tych samych plikach (Cavis troche bardziej edytowany) 

@ AW Pavcio w teamie ? bo znowu beda problemy z zainteresowaniem administracji.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

I dobrze, bo te pliki to były syf, a Ty jesteś idiotą jak poddajesz się po kilku negatywnych opiniach, elo.

Nie polecam żadnych projektów z tym "panem".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...