Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kamermodem na pandoramt2

Rodem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otoz mam taki maly problem, kiedy wlaczam aby mi oddawalo expa na gildie ustawiam % i wlaczam . Jednak kiedy osiagnalem juz tyle % expa co usatwilem to jak mi oddaje ten exp to jest straszny lag na chwile . I mam tez 2 problem. Jak mam 2lv i ide sobie na dzikusy do m2 i wlaczam ten exp doantor czy jakos tak  oraz mobbera to zaczynam mi bic i szybko exp leci i jest taka sytuacja ze wbija mi kolejne lv bo to oddawanie expa jakby nie nadazalo i nwm co jest. Innych ludzi sie pytam ktorzy dropia na kamermodzie to maja wszystko normalnie .

Z gory dzieki :D

Opublikowano

Co do tego laga to przed chwilą patrzyłem i ja nie mam nic takiego.

Może masz po prostu słaby komputer czy coś...

Co do tego drugiego problemu to nie wiem bo nie próbowałem(można tak powiedzieć).

Opublikowano

to znasz moze cos podobnego do kamera tylko zeby to oddawanie expa dzialalo poprawnie? a wlasnie bo nawet pytalem sie goscia ktory expil na dzikusach na 2lv i tez mial kamermoda i jesmu normalnie oddawalo exp bez zadnych lagow .

Opublikowano

to znasz moze cos podobnego do kamera tylko zeby to oddawanie expa dzialalo poprawnie? a wlasnie bo nawet pytalem sie goscia ktory expil na dzikusach na 2lv i tez mial kamermoda i jesmu normalnie oddawalo exp bez zadnych lagow .

Nie dziwne że nie nadąża skoro na psach wystarczy jedna grupka aby wbić lv, nie mówiąc już o dzikusach. Lepszym rozwiązaniem dla ciebie będzie AntyEXP, nie wiem dokładnie ile obecnie kosztuje ale zapewne coś w granicach 0.5-1.5kkk.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

tak wiem pierscien anty expa kosztuje gdzie ok. 1kkk z tego co wiem i tez o tym myslalem ale sie zastanawial  bo po co mam kupowac ten pierscien jak moge jeszcze poszmerac i sie cos dowiedziec bo nadal nwm jak to jest ze inni dropia na kamermodzie tym co ja i u nich wszytko dziala normalnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...