Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Body vs BO (sg)

Janusz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ile potrzebuje defa żeby sam bez bufa wziął spota (ew. pół spota) na klatę? aktualnie mam 303 defa, fms +8 19avg kask i tarcza na 1 lvl +9, ebo +6, i zbroja na 34 +6. mam 5,5khp

Opublikowano

czyli daleko mi do tego xD a jakie bufy żebym ustał? mam tylko błogo 20% (m) i pomoc na 2 pkt. ile mniej więcej procent potrzebne by mi było? ;d

Opublikowano

Exp po 3grupki, exp bufke w pt i jak ją wyexpisz wzrosną staty do int co się równa ze wzrostem procentu błogosławieństwa i pomocy. Ja bym tam na Twoim miejscu zatrzymał się na 35lvl.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Dobij sobie 40, buffce 30 i tym 40 zrób gildie. Później stwórz nową postac dodaj do gildii i wbijaj 35lv. Na tym się zatrzymaj i drop bo tam tylko w ten sposób się wybijesz.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

fms sr 40+ full eq 1-2k hp i 270 deffa + buff -> możesz iść do v2, po 1-2 grupki szponów tak będzie najszybciej.

no, chciałbym mieć fmsa +40 śr (dodam że chodzi po 70-80kk czysty c; ) + 1 itemek z 1k hp od 5kk w górę c;

Dobij sobie 40, buffce 30 i tym 40 zrób gildie. Później stwórz nową postac dodaj do gildii i wbijaj 35lv. Na tym się zatrzymaj i drop bo tam tylko w ten sposób się wybijesz.

nie zamierzam na razie robić sobie 2 konta (dropa) to jeszcze też jedno pytanie, ile defa na metki cienia, duszy i twardości (pustynia)? ofc. bez bufa ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...