Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pixelteam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kilka dni temu otrzymałem mail'a od hostingu pixelteam o treści:

Przypominamy, że nie odnotowaliśmy jeszcze płatności za rachunek numer 54779, który został wystawiony 09/02/2014.

Jeżeli mają Państwo problem z płatnością prosimy o kontakt - klik!

http://clients.pixelteam.net/submitticket.php

Jeżeli chcą Państwo zrezygnować z zamówienia prosimy zapoznać się z tym 

clients.pixelteam.net/knowledgebase/15/Usuwanie-lub-rezygnacja-z-usugi.html

oraz tym

clients.pixelteam.net/knowledgebase/16/Usuwanie-zbdnego-rachunku.html

artykułem.

Metoda płatności: SMS
Numer rachunku: 54779
Kwota: 18.00 PLN
Termin płatności: 11/02/2014

Mogą Państwo zalogować się do Panelu Klienta i obejrzeć rachunek następnie go opłacić - 

https://clients.pixelteam.net/viewinvoice.php?id=54779

I teraz pytanko (ja tam nawet serwera nie zamawiałem), czy mogą mnie za to pozwać, żądać zwrotu pieniędzy (chociaż podejrzewam, że działa to jak na innych hostingach - nie zapłaciłem nie dostałem serwera.)?

Proszę o szybką pomoc.

Artykuły:

Jeżeli przypadkiem coś zamówiliśmy albo wygenerowaliśmy rachunek na doładowanie programu Skarbonka to proszę się nie martwić. Każdy niezapłacony rachunek jest anulowany przez nasz system po 14 dniach od ustalonego terminu zapłaty za rachunek. Nic się nie stanie jeżeli go nie zapłacimy. Co najwyżej za nadmierne zamawianie i nieopłacanie usług albo doładowań Skarbonki mogą zostać zablokowane aktywne usługi i konto Klienta.

Aby zrezygnować z usługi a jest ona opłacona - należy przejść do niej w Panelu Klienta a następnie do zakładki "Inne" i wybrać "Zażądaj usunięcia". Prosimy o wpisanie powodu, abyśmy mogli ciągle ulepszać nasz hosting. Opcja "Usuń natychmiastowo" spowoduje prawie natychmiastowe usunięcie usługi (maksymalnie po 24 godzinach). Druga opcja "Po zakończeniu okresu rozliczeniowego" spowoduje usunięcie usługi gdy skończy się jej ważność i nie zostanie przedłużona na kolejny okres (nie zostanie wystawiony kolejny rachunek).

Jeżeli usługa nie jest opłacona, a chcą Państwo usunąć rachunek i usługę to proszę nic nie robić - nasz system anuluje usługę i rachunek po 14 dniach od upłynięcia daty jej ważności.

Opublikowano

Nie powinieneś się martwić, nie zapłaciłeś i nie dostałeś serwera, więc sprawa jest wyjaśniona. Masz też to wytłumaczone w linku który podałeś:

clients.pixelteam.net/knowledgebase/16/Usuwanie-zbdnego-rachunku.html
Opublikowano

To tylko wiadomość od Pixelteamu, że nie zapłaciłeś za rachunek :)

Za niezapłacone rachunki nic Ci nie zrobią.

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...