Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się grać?

dadek1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam takie pytanie jeśli w złym temacie to sorki

Czy opłaca się grać w Aion? bo wiem że teraz jest po polsku i wiele aktualizacjii było ale czy naprawdę opłaca się grać :

Jeśli tak to poproszę o linki na temat postaci jaką grać w co pakować itp. z góry dziękuje

Nagroda: 5 do profilu Like +

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Jak najbardziej warto zagrać, jest to jedna z najlepszych gier MMO.

Bardzo ładna grafika, dużo questów, ciekawa rozgrywka.

Minusem jest tylko tłumaczenie na język polski i ceny GoldPacka (premium).

Opublikowano

aha czyli bez premium nawet nie ma co grać to trochę lipa bo nie chce takiej gry co bez premium nie ugram :(

Laik leci no i spróbuję pograć obczaić dzięki panowie

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Stary,o co się ty jeszcze pytasz ;]

Oczywiście że TAK niebywała grafika,duża ilość graczy ;)

Najlepsze MMO ;]

PS @Wredna w to gra ;]

someileks_erhnrnp.jpg

Opublikowano

aha czyli bez premium nawet nie ma co grać to trochę lipa bo nie chce takiej gry co bez premium nie ugram :(

Laik leci no i spróbuję pograć obczaić dzięki panowie

Problem z "premium" czyli Gold Packiem (albo Złotym czy Pełnym Pakietem w PL Wersji) dla osoby ogarniającej podstawy handlu w grach MMORPG jest tylko do czasu kupienia tego pierwszego bo możesz go albo kupić z tablicy, albo z Item Shopu, albo z allegro, albo od innego gracza, który musi Ci zaufać bo daje GP Ty go odpalasz po czym oddajesz gold. Jest tak ponieważ bez GP nie możesz dawać nikomu itemów.

Później, gdy już go użyjesz dostajesz pełny dostęp do brokera (tablicy gdzie wystawiasz lub kupujesz szybko itemy), częściej możesz chodzić na instancje, więcej zbierać do craftów, itd - masz masę możliwości na zarobienie golda i tylko od Ciebie będzie zależało czego się podejmiesz by zarobić na kolejny miesiąc GP, a później jeszcze na ulepszenie postaci. A możesz mi wierzyć lub nie, ale ogarniający gracz może na max lvl zarobić na nowego GP w ciągu 1 do 2 dni - i to bez specjalnego stresu. Najłatwiej jest oczywiście Sorcererem - Czarodziejem z względu na siłę ataku dzięki której możesz wysolować sobie większość starszych instancji i sprzedać cały drop do NPC. A to tylko jedna z wielu możliwości na zarobienie w celu zdobycia nowego GP.

A sama gra jest warta spróbowania. Rozbudowany świat pozwala na masę sposobów, na spędzanie wolnego czasu w grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...